ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Μεταπτυχιακές Σπουδές   /   Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών
Μεταπτυχιακές Σπουδές
Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα συνυφασμένα με τη φιλοσοφία και παράδοση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών, δομημένα σε ευέλικτες μορφές φοίτησης, περιλαμβάνουν εφαρμοσμένη έρευνα που υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες και οργανισμούς στην Ελλάδα. Οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν το πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει και να χτίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ πετυχαίνοντας άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Seth Frank Hall of Graduate Studies, το πλέον σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Τα προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε αποφοίτους πανεπιστημίων και κολεγίων, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων, είναι τα εξής:

Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα ώστε οι σπουδαστές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να διαχειριστούν τη δυναμική του επιστημονικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά και κατάλληλα εφοδιασμένοι ώστε να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Η Μεταπτυχιακή Σχολή προσφέρει σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία που προφέρονται από το ΛΑΕΚ 0,24%, αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών Perrotis College.

Για τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 2310 492 854 & 810 ή να στείλετε email στο admissions@afs.edu.gr

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X