ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Η Πρόεδρος του WPI επίσημη ομιλήτρια στην τελετή αποφοίτησης
25. 05. 2018

Πραγματική τιμή αποτελεί για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή η απόφαση της Πρόεδρου του Worcester Polytechnic Institute (WPI) Dr. Laurie Leshin, όχι μόνο να παραστεί στην τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College, αλλά και να είναι η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης. Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουνίου, η Dr. Leshin θα μιλήσει στους σπουδαστές για την εντυπωσιακή ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία της και θα μεταλαμπαδεύσει συσσωρευμένη γνώση.

Η Πρόεδρος του WPI είναι μια καταξιωμένη ακαδημαϊκός και πολυβραβευμένη επιστήμονας. Έχει τιμηθεί για τις υπηρεσίες της στη NASA, έχει λάβει το βραβείο «Nier» από την Μετεωρική Κοινότητα και έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των γυναικών στην αεροδιαστημική και στο Συμβούλιο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης. Έχει διεξάγει εκτενή έρευνα γύρω από τον πλανήτη Άρη και έχει αναδειχθεί έως το αξίωμα της αναπληρώτριας Διευθύντριας στον τομέα των Συστημάτων Εξερεύνησης για τις αποστολές της NASA. Το 2017 η General Electric την τίμησε ανάμεσα σε άλλες διακεκριμένες γυναίκες επιστήμονες, για την προσφορά της στις επιστήμες δημιουργώντας το είδωλό της από εικονικά αστέρια στο ταβάνι του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Νέας Υόρκης. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X