ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στις εγκαταστάσεις του Perrotis College
22. 09. 2018

Την τιμή να φιλοξενήσει τόσο την 5η Ολομέλεια του «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ», όσο και εκδήλωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, είχε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, το Perrotis College. Και οι δύο δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας «Αλίκη Περρωτή», με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 46 εταιρείες και από τους «χρυσούς χορηγούς», δηλαδή την Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα. Τα μέλη της πρωτοβουλίας συμμετείχαν το πρωί στις εργασίες της 5ης Ολομέλειας και το απόγευμα παραβρέθηκαν σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν το όραμα, οι στόχοι και το πλαίσιο της πρωτοβουλίας, καθώς και το πρότυπο πιστοποίησης που δημιουργήθηκε από τον ελληνικό φορέα Eurocert.

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκδήλωσης ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College Δρ. Πάνος Κανέλλης, βράβευσε τα δύο από τα συνολικά τέσσερα νέα μέλη της πρωτοβουλίας. Από την πλευρά του, ο Αcademic Dean Προπτυχιακών Προγραμμάτων και υπεύθυνος Πιστοποίησης και Ανάπτυξης του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος παρουσίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κολλεγίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα project που έχουν αναλάβει τα στελέχη του σε συνεργασία με στελέχη ηγέτιδων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Dean of Student Services κα. Εύα Κανέλλη, η Associate Director of Corporate & Foundation Relations in Greece κα. Δώρα Αναστασιάδου, η επικεφαλής του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Perrotis College Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, ο επικεφαλής του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Προπτυχιακού Προγράμματος του Perrotis College Δρ. Τρύφων Αδαμίδης και η υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών του Perrotis College, Σταυρούλα Αντωνοπούλου.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X