ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή αποφοίτου ΣΓΠ στο πρόγραμμα BOND
26. 02. 2018

Ο απόφοιτος του προγράμματος Σύγχρονων Γεωργικών Πρακτικών κι ενεργός νέος αγρότης, Φώτης Καλτσάς (Τάξη 2017) με τη συνδρομή της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, επελέγη να συμμετάσχει σε πρόγραμμα δικτύωσης αγροτών με τίτλο: BOND: Bringing Organizations and Network Development to higher levels in the farming sector in Europe.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ισχυρότερων δικτύων μεταξύ αγροτών, γεωργικών οργανώσεων, υπευθύνων για τη χάραξη της αγροτικής πολιτικής, ερευνητών και άλλων φορέων σχετικών με τη δικτύωση και τη συνεργασία των αγροτών. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να ικανοποιήσει το μακροπρόθεσμο στόχο της ανάπτυξης ενός υγιέστερου και πιο παραγωγικού γεωργικού τομέα στην Ευρώπη. Συνολικά οι 60 αγρότες που επιλέχθηκαν από 34 χώρες μοιράστηκαν τις γνώσεις τους, μαθαίνοντας ταυτόχρονα από τα παραδείγματα των άλλων και βρίσκοντας έμπνευση για νέες λύσεις και νέους τρόπους αντιμετώπισης των κοινών προκλήσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πενθήμερα study visit αγροτών σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Ο Φώτης Καλτσάς επισκέφτηκε τη Βαλένθια της Ισπανίας από τις 26/2 ως τις 2/3.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X