ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ερευνητική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πάδοβα
27. 03. 2018

To Perrotis College πραγματοποιεί έρευνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πάδοβα  (University of Padova, Italy, Dept. of DAFNAE (Agronomy, Food, Natural resources Animals and Environment, Dr. Francesco Morari) και το University of Georgia, USA (Δρ. Γεώργιος Βελλίδης).

Η Ester Zancarano και η Federica Aru, μεταπτυχιακές σπουδάστριες από το Πανεπιστήμιο της Πάδοβα θα παραμείνουν στη Σχόλη μας για 4 μήνες (με πρόγραμμα ERASMUS +) και θα εκπονήσουν το ερευνητικό έργο της Μεταπτυχιακής Διατριβής τους με Συντονιστή τον Δρα Αθανάσιο Γκέρτση, στον Ερευνητικό Ελαιώνα του Perrotis College.

Το θέμα της Federica είναι "Εφαρμογές και αξιολόγηση Άρδευσης Ακριβείας σε ελαιώνα πυκνής φύτευσης" και της Ester “Αξιολόγηση αποτελεσματικότητας ψεκασμών με επίγεια ναι εναέρια μέσα (drones) σε ελαιώνα πυκνής φύτευσης". Και οι δυο μελέτες αποτελούν μοναδικές στο είδος τους έρευνες για τα νεότερα γραμμικά συστήματα καλλιέργειας ελιάς σε πυκνές και υπέρπυκνες φυτεύσεις.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X