ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Study Abroad
07. 05. 2018

Περισσότεροι από 80 φοιτητές και εννέα καθηγητές από πέντε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και της Ευρώπης επισκέπτονται το Μάιο το campus στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Study Abroad.

Συγκεκριμένα:

  • Lincoln University. Δώδεκα φοιτητές και ένας καθηγητής βρίσκονται στο campus το διάστημα 7 - 21 Μαΐου. Σε συνεργασία με το Perrotis College κάνουν projects σχετικά με τη χαρτογράφηση του εδάφους, την υδατοπυρηνική και τη βερικοσυμπιεσίωση.
  • HAS University of Applied Sciences (Netherlands). Δεκαπέντε φοιτητές και ένας καθηγητής επισκέφτηκαν το campus το διάστημα 8 – 12 Μαΐου. Σε συνεργασία με το Perrotis College ερεύνησαν τα μελλοντικά μοντέλα γεωργίας και επιχείρησαν να κατανοήσουν τις γεωργικές εξελίξεις στην περιοχή.
  • Texas A&M University. Έντεκα φοιτητές και δύο καθηγητές βρίσκονται στο campus το διάστημα από 11-24 Μαΐου. Το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ηγετικές ικανότητες.
  • SUNY Cortland. Δεκαεννέα φοιτητές και τρεις καθηγητές βρίσκονται στο campus το διάστημα από 14-30 Μαΐου. Ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μάθουν περισσότερα για τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και την αθλητική βιομηχανία, την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας. Φιλοξενούνται στο Perrotis College, θα επισκεφθούν γνωστούς αθλητικούς οργανισμούς και θα παρακολουθήσουν διαλέξεις.
  • Georgia University. Είκοσι τρεις φοιτητές και δύο καθηγητές θα βρίσκονται στο campus το διάστημα από 20-24 Μαΐου. Η επίσκεψή τους σχετίζεται με την καταναλωτική οικονομία και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Perrotis College θα παρακολουθήσουν διαλέξεις σχετικά με τον αγροδιατροφικό τομέα. 
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X