ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Γραφείο Διασύνδεσης
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γραφείο Διασύνδεσης
Από την ίδρυσή του το 1996, το Perrotis College προετοιμάζει του φοιτητές του για επαγγελματική σταδιοδρομία στον αγρό-διατροφικό κλάδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
 
Στα 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, διατηρεί συνεργατικές σχέσεις με πολλά πανεπιστήμια και επιχειρήσεις, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό και έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο επαγγελματικών επαφών.
 
Το Γραφείο Διασύνδεσης ενισχύει αυτή την προσπάθεια και υποστηρίζει τους φοιτητές και απόφοιτους του Perrotis College να έρθουν σε άμεση επαφή με πιθανούς εργοδότες ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. 
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς διοργανώνουμε παρουσιάσεις και ομιλίες εταιρειών, ενώ τον Απρίλιο του 2019 το Perrotis College οργάνωσε την πρώτη επίσημη Ημέρα Καριέρας με σκοπό να φέρει σε επαφή τους σημερινούς φοιτητές και τους αποφοίτους μας με ηγέτες στον κλάδο του Αγρό-διατροφικού Τομέα. 
 
Ενθαρρύνουμε τους φοιτητές και αποφοίτους μας να επισκεφτούν το Γραφείο Διασύνδεσης για να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες ευκαιρίες εργασίας και μαθητείας και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Επίσης, σας καλούμε να απευθυνθείτε σε μας αν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε τομείς που σχετίζονται με τις σπουδές σας, καθώς και πληροφορίες για μεταπτυχιακές σπουδές.
 
Στις υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας που παρέχει το Γραφείο Διασύνδεσης συγκαταλέγονται:
  • Ατομικές συναντήσεις για συμβουλευτική
  • Ημέρα Καριέρας 
  • Συναντήσεις με εργοδότες
  • Εργαστήρια ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων 
  • Συμπλήρωση αιτήσεων, δημιουργία βιογραφικών σημειωμάτων και σύνταξη συνοδευτικών επιστολών
  • Προετοιμασία για συνεντεύξεις 
  • Μαθητεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
  • Συμβουλευτική και επικοινωνία με ακαδημαϊκά ιδρύματα για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό
  • Καθώς και προετοιμασία για σχετικές εξετάσεις και λήψη πιστοποιητικών
Προγραμματίστε  μια συνάντηση:
 
Γραφείο Διασύνδεσης
Κατερίνα Πιτσέλη, Συντονίστρια      
 
Τηλ.: 2310-492-702
Κτίριο: Aliki Perroti Educational Center
Ώρες γραφείου: 9πμ-4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή
 
Για θέσεις εργασίας, πατήστε εδώ
 
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Ζητήστε πληροφορίες