ΕΡΕΥΝΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΕΡΕΥΝΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ   /   Υπηρεσίες για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις   /   Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης
Υπηρεσίες για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις
Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης

Tο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 2005 και αποτελεί συνέχεια του Κέντρου Αγροτικής Πληροφόρησης που φιλοξενήθηκε επίσης στη Σχολή από το 1998.

Το Κέντρο στοχεύει:

  • Στην πληροφόρηση των πολιτών σε θέματα τοπικού και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και σημασίας
  • Στη λειτουργία  πλατφόρμας επικοινωνίας και ανατροφοδότησης ανάμεσα στους πολίτες σε τοπικό επίπεδο και τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα

Ειδικότερα:

  • Παρέχει πληροφόρηση και απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών σε όπως η άσκηση των δικαιωμάτων τους, η ελεύθερη μετακίνησή τους για εργασία, σπουδές, διαμονή, περίθαλψη στην ΕΕ, δυνατότητες χρηματοδότησης, αναζήτηση νομοθεσίας κ.α.
  • Διοργανώνει ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις σε συνεργασία με φορείς και οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας σε ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η εκπαίδευση, το περιβάλλον, το κοινοτικό δίκαιο, η απασχόληση, η γεωργία, η επιχειρηματικότητα, η δια βίου μάθηση, και γενικότερα θέματα ευρωπαϊκής και τοπικής προτεραιότητας.
  • Διαθέτει ενημερωτικό υλικό και παρέχει πρόσβαση στα επίσημα έγγραφα, τη νομοθεσία, και τις εκδόσεις των Ευρωπαϊκών Οργάνων με θέμα την έρευνα, στατιστικές, παιδικές εκδόσεις, εκθέσεις και περιοδικές εκδόσεις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε δωρεάν με το τηλεφωνικό Κέντρο Europe Direct στο 00 800 6789 1011 (μεταξύ 09.00 – 18.00 τις καθημερινές) από οποιοδήποτε σημείο της ΕΕ ή να επισκεφθείτε την κεντρική υπηρεσία του Europe Direct:   http://europa.eu/europedirect/index_el.htm

Αν έχετε υποβάλει κάποιο ερώτημα, εάν έχετε επισκεφθεί το Κέντρο μας για ενημερωτικό υλικό ή συμμετείχατε σε κάποια από τις δράσεις μας, θα εκτιμούσαμε τις εντυπώσεις σας για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Το ερωτηματολόγιο που σας ζητούμε να συμπληρώσετε παρακάτω είναι ανώνυμο και αποτελείται από 3 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Θέλετε να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες του Europe Direct της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής; Πατήστε εδώ.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Ζητήστε πληροφορίες