Το B.Sc. Διεθνούς Επιχειρηματικότητας είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας που παρέχει στους σπουδαστές επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις, σε συνδυασμό με πρακτικές δεξιότητες. Παράλληλα, προσφέρει μια ευρεία κατανόηση των επιχειρήσεων και των καταναλωτών σε θέματα που αφορούν στον ευρύτερο κλάδο των τροφίμων και των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου.
Στόχος του προγράμματος είναι να οδηγήσει τους σπουδαστές να:
-
Αποκτήσουν γνώσεις που αφορούν στις θεμελιώδεις αρχές της γεωργίας, του τουρισμού και της διοίκησης, καθώς και της μεταποίησης και εμπορίας των προϊόντων διατροφής
-
Αναπτύξουν ευαισθησία για το φυσικό περιβάλλον, την πολιτιστική πολυμορφία και την αειφόρο ανάπτυξη
-
Καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους, την καινοτομία και την κριτική σκέψη στη λήψη αποφάσεων
-
Αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στον προφορικό και γραπτό λόγο εντός τον πλαισίων που τίθενται από τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
-
Αποκτήσουν πρακτική εργασιακή εμπειρία σε επαγγελματικούς τομείς που συνδέονται με τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες
-
Καλλιεργήσουν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να λειτουργήσουν με ωριμότητα και υπευθυνότητα σε ένα εργασιακό περιβάλλον
-
Συνεργάζονται αποτελεσματικά με άλλους για την επίλυση προβλημάτων
-
Αποκτήσουν την ικανότητα να διεξάγουν έρευνα και να υποβάλλουν σχετικές εκθέσεις με σαφήνεια και ακρίβεια
-
Προσδιορίζουν και να πετυχαίνουν επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς στόχους
-
Αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο στην ολοκλήρωση ατομικών και ομαδικών εργασιών
-
Λειτουργούν αποτελεσματικά σε ομαδικές δραστηριότητες
Η έρευνα που πραγματοποιείται από τους διδάσκοντες στο PerrotisCollege, επικεντρώνεται στους τομείς της Εξωστρέφειας/Διεθνοποίησης των Ελληνικών ΜΜΕ, του Διεθνούς Εμπορίου και των Εξαγωγών Τροφίμων, της Επιχειρηματικότητας, του Μάρκετινγκ, της Καινοτομίας, της Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων και του Εναλλακτικού Τουρισμού.
Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο.
CURRICULUM
Environment and Climate Change
10credits
Principles of Biology
10credits
Basic Mathematics
10credits
Introductory Composition
10credits
Information System Skills
10credits
English Language I
10credits
Sustainability & Society
10credits
Mediterranean Diet: Science & Culture
10credits
Introduction to Information System
10credits
Introduction to Academic Writing
10credits
Public Speaking & Business Communication
10credits
English Language II
10credits
2nd Year
Principles of Law
10 credits
Learning Methods
20 credits
Management
20 credits
Marketing
20 credits
Business Environment
20 credits
Principles of Food Science for Managers
20 credits
Introduction to Agro-Environmental Systems
10 credits
3rd Year
Industrial Food Processing
10 credits
Business Management
10 credits
Consumer Behaviour and New Product Development
20 credits
Research Methods
20 credits
Financial Management
20 credits
Quality in the Agro-Food Sector
20 credits
Entrepreneurship
10 credits
Food, Taste & Society **
10 credits
Operations Management *
10 credits
4th Year
Corporate Social Responsibility
10 credits
Strategic Management
10 credits
Current Issues
10 credits
Work Experience
20 credits
Dissertation
30 credits
Marketing Management for the Food Industry Pathway
International Business Management
10 credits
Maintenance and Inventory Management
10 credits
Accounting
10 credits
Project Management
10 credits
Food and Agribusiness Management Pathway
E-Commerce
10 credits
Advertising and Branding
10 credits
International Marketing Management
10 credits
Retail Management
10 credits