ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ   /   Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές

Μονοετές βιωματικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης

Διαδικασία Εγγραφής

Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείων (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) και ΕΠΑΣ όλης της χώρας και προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια ανταγωνιστική επαγγελματική καριέρα στον συνεχώς αναπτυσσόμενο αγροδιατροφικό τομέα.

Όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στο εν λόγω πρόγραμμα, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία εγγραφής όπως εμφανίζεται παρακάτω και να προσκομίσουν τα εξής έγγραφα:

  1. Απολυτήριο λυκείου (ή επαγγελματικής σχολής)
  2. Φωτοτυπία της ταυτότητας (ή διαβατηρίου)
  3. Φωτογραφία (διαβατηρίου ή ταυτότητας)

Τα κριτήρια επιλογής των επιλαχόντων σπουδαστών βασίζονται στα ακαδημαϊκά προσόντα, στο γενικότερο προφίλ του υποψηφίου σπουδαστή, όπως επίσης και στη διαθεσιμότητα θέσεων του Τμήματος που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Εφόσον η αίτηση υποψήφιου σπουδαστή γίνει αποδεκτή, θα πρέπει να δώσει τηv τελική του απάντηση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, όπως αναγράφεται στην απαντητική επιστολή της Επιτροπής Εγγραφών. Με την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, ο κάθε σπουδαστής παραλαμβάνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων και ενημερώνεται για τους κανονισμούς και πολιτικές που διέπουν τη γενικότερη λειτουργία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες για τη διαβίωση και μετακίνηση στην Θεσσαλονίκη.

Αίτηση εγγραφής

Μπορείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής που θα βρείτε εδώ και να μας τη στείλετε με email, fax ή ταχυδρομικώς.

Ταχυδρομική διεύθυνση:
Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Τμήμα Εγγραφών
Μ. Αντύπα 54, Τ.Θ. 23
55102 Θεσσαλονίκη 

Τηλ: 2310 492 854 - 810
Fax: 2310 492 864
Email: admissions@afs.edu.gr

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram
 
© 2017 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!