ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Εκπαιδευτικό Κέντρο Αλίκη Περρωτή
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Εκπαιδευτικό Κέντρο Αλίκη Περρωτή


Photographed by Giorgos Vitsaropoulos

Το Perrotis College εμπλουτίζει τις εγκαταστάσεις του με ένα νέο κτιριακό συγκρότημα που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδαστών του. Η νέα ακαδημαϊκή υποδομή θα λειτουργήσει ως κόμβος συνεργατικής μάθησης για σπουδαστές και καθηγητές σε εκπαιδευτικά πεδία που σχετίζονται με γεωργία, το περιβάλλον και τις επιστήμες ζωής.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο αποτελείται από τρεις ορόφους 3.500 τ.μ. και δύο παράλληλες πτέρυγες που συνδέονται με αίθριο, ενώ περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας και μελέτης, αμφιθέατρα, εργαστήρια και κοινόχρηστους εκπαιδευτικούς χώρους για 700 σπουδαστές. Οι αρχές του αειφόρου σχεδιασμού εφαρμόζονται παντού, με υλικά και δομικά στοιχεία  που επιλέχτηκαν για να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το φυσικό περιβάλλον, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό αποτύπωμα του κτιρίου. Ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του campus, το έργο περιλαμβάνει και ανακαίνιση υπάρχοντος κτιρίου που θα στεγάσει τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Αυτό το ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό συγκρότημα, δωρεά της μεγαλοευεργέτριας κας Αλίκης Περρωτή, θα επεκτείνει την δυναμικότητα του Perrotis College στην εφαρμοσμένη έρευνα και την καινοτομία, ενισχύοντας παράλληλα την επιχειρηματικότητα.


Photographed by Giorgos Vitsaropoulos

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram
 
© 2017 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!