ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Κέντρο Υποστήριξης Σπουδαστών
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κέντρο Υποστήριξης Σπουδαστών

Το Κέντρο Υποστήριξης Σπουδαστών παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης προς τους σπουδαστές που τους βοηθούν να βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις, να συμμετέχουν ενεργά στις εξωσχολικές δραστηριότητες και να αποκτήσουν μια ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους εξελίξει σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Το προσωπικό του τμήματος Σπουδαστικής Ζωής οργανώνει Ομίλους Δραστηριοτήτων (Clubs), αθλητικές δραστηριότητες και εκδρομές στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές του Κολεγίου. Το Κέντρο είναι, επίσης, υπεύθυνο για την απασχόληση των σπουδαστών σε αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης σε διάφορα τμήματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College. Επιπλέον, παρέχει συμβουλευτική σταδιοδρομίας που περιλαμβάνει τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, αναζήτηση εργασίας, προετοιμασία αιτήσεων μεταπτυχιακών σπουδών κ.λπ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram
 
© 2017 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!