ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Επισκέπτες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
Επισκέπτες
Το Perrotis College βρίσκεται 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
 
Με Αεροπλάνο
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) με συχνές πτήσεις από και προς την Αθήνα και άλλους διεθνείς και ευρωπαϊκούς προορισμούς, βρίσκεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά από τη Σχολή. 
 
Με τρένο ή λεωφορείο
Η μετακίνηση με τρένο και λεωφορείο από ελληνικούς και διεθνείς προορισμούς γίνεται μέσω του Σιδηροδρομικού Σταθμού ΟΣΕ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του Σταθμού των ΚΤΕΛ στα δυτικά της πόλης. Ταξί και αστική συγκοινωνία είναι διαθέσιμα. Πάρτε το λεωφορείο Νο. 8 από τον σταθμό των ΚΤΕΛ για να φτάσετε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ. Από εκεί μεταφερθείτε στο λεωφορείο Νο. 10 για να φτάσετε στο Τέρμα της Χαριλάου. Από εκεί πάρτε το λεωφορείο Νο. 66 και κατεβείτε στην στάση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (7η στάση από την αφετηρία).
 
Με αυτοκίνητο
Ερχόμενοι στη Θεσσαλονίκη από νότια, δυτικά ή βόρεια, έχετε δύο επιλογές.
Μέσω της Περιφερειακής Οδού
Ακολουθήστε την περιφερειακή οδό προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία και προς τη Χαλκιδική. Βγείτε από τον κόμβο12, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο ανατολικό τέρμα της Περιφερειακής Οδού. Βγαίνοντας, παραμείνετε στην κεντρική λωρίδα μέχρι να διαλέξετε την αριστερή διακλάδωση του δρόμου, η οποία οδηγεί στη Χαλκιδική. Συνεχίστε ευθεία για 1 χιλιόμετρο στην πρώτη έξοδο, προς Θέρμη/Φοίνικα δεξιά. Στρίψτε δεξιά στη πινακίδα Στοπ και οδηγείστε κάτω από την αερογέφυρα έως το φανάρι. Στρίψτε δεξιά στην είσοδο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Μέσω του Κέντρου
Οδηγήστε μέσω του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας την παραλιακή οδό (Λεωφόρος Νίκης, Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου) με το λιμάνι στα δεξιά και προχωρώντας προς το Λευκό Πύργο. Πινακίδες σας οδηγούν προς τη Χαλκιδική και το Αεροδρόμιο Μακεδονία. Ακολουθήστε τη παραλιακή οδό ως το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, μείνετε στην αριστερή λωρίδα για τα επόμενα 2 χιλιόμετρα και ακολουθήστε την αριστερή διακλάδωση του δρόμου. Συνεχίστε για 6 χιλιόμετρα έως το φανάρι(μόνο αριστερή στροφή) από όπου μπορείτε να στρίψετε για να πάτε στη Χαλκιδική. Στρίψτε αριστερά και συνεχίστε για 1 χιλιόμετρο. Αμέσως μετά την αερογέφυρα, στρίψτε δεξιά στο φανάρι και μπείτε στην είσοδο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Τηλέφωνο Πύλης: 2310-492-800
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X