ΔΩΡΕΕΣ
ΔΩΡΕΕΣ   /   Πώς να μας Υποστηρίξεις
ΔΩΡΕΕΣ
Πώς να μας Υποστηρίξεις
Μπορείτε να κάνετε μια δωρεά προς το Perrotis College επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 
Μέσω πιστωτικής κάρτας:
Online Δωρεές 
 
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Alpha Bank IBAN: GR 73 0140 7200 7200 0200 2004 438
Εθνική Τράπεζα IBAN: GR33 0110 2560 0000 2562 9600 872
(Αντίγραφο του καταθετηρίου καθώς και τα στοιχεία του δωρητή πρέπει να αποσταλούν στην ταχυδρομική διεύθυνση της Σχολής ή με email στο info@afs.edu.gr ή με φαξ στο 2310-492-727)
 
Τραπεζική Επιταγή επ’ ονόματι:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 
Ταχυδρομική Επιταγή μέσω ταχυδρομείου με την ένδειξη:
«Προς Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων»
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Δωρεές εις μνήμην ή προς τιμή
Το δέντρο είναι ζωντανό σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης και μπορεί είτε να τιμήσει τη γέννηση, τη βάφτιση, το γάμο και οποιαδήποτε άλλη σημαντική στιγμή της ζωής κάποιας οικογένειας ή ενός φίλου, είτε να τιμήσει το πνεύμα ενός αγαπημένου προσώπου που έχει φύγει. Για περισσότερο από ένα αιώνα, οι μαθητές μας συνεχίζουν την παράδοση της δεντροφύτευσης στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College μετά από παράκληση φίλων μας, οι οποίοι επιθυμούν να τιμήσουν κάποιο συγγενή, φίλο ή συνάδελφο.
 
Με την προσφορά 50€, καλύπτονται τα έξοδα φύτευσης και συντήρησης ενός δέντρου και ενισχύονται τα περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους σπουδαστές μας. Η δωρεά σας θα καταγραφεί στο «Βιβλίο των Αναμνήσεων», που φυλάσσεται στο παρεκκλήσι του Αγ. Ιωάννη Χρυσοστόμου στις εγκαταστάσεις μας. Μετά από δική σας παράκληση, θα ενημερώσουμε την οικογένεια ή τους φίλους σας, για τη χειρονομία σας.
 
Αναμνηστικά παγκάκια
Ένας περιορισμένος αριθμός από παγκάκια που κοσμούν το περιβάλλον του Κολεγίου, είναι διαθέσιμος σε δωρητές οι οποίοι επιθυμούν να τιμήσουν κάποια οικογένεια ή φίλο, προσφέροντας μια δωρεά 2.500€. Το ποσό αυτό, καλύπτει τα έξοδα κατασκευής και συντήρησης και ταυτόχρονα υποστηρίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μετά από επιθυμία του δωρητή, στο παγκάκι τοποθετείται χάλκινη πλακέτα με το σχετικό αναμνηστικό κείμενο.  
 
Εάν επιθυμείτε να φυτέψετε ένα δέντρο ή να κατασκευαστεί αναμνηστικό παγκάκι, παρακαλούμε προχωρήστε στη δωρέα σας επιλέγοντας έναν από τους παραπάνω τρόπους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2310 492 725 &726 ή να στείλετε email στο info@afs.edu.gr. 

------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Προγραμματισμένες Δωρεές
 
Οι προγραμματισμένες δωρεές δίνουν την ευκαιρία στους υποστηρικτές του Perrotis College να εντάξουν τις δωρεές τους στον οικονομικό, φορολογικό και περιουσιακό σχεδιασμό τους. Μία προγραμματισμένη δωρεά δίνει τη δυνατότητα σε κάθε δωρητή να κάνει μια μεγάλη οικονομική αλλαγή για αυτόν και την οικογένειά του, συνεισφέροντας ταυτόχρονα σημαντικά προς το Κολέγιο. Οι προγραμματισμένες δωρεές θεωρούνται συνήθως ως μια κληρονομιά από την οποία επωφελείται όχι μόνο ο δωρητής και η οικογένειά του αλλά και οι μελλοντικές γενιές.
 
Κληροδότημα - Ακίνητες Ιδιοκτησίες και Επενδυτικά τραστ
Συμπεριλαμβάνοντας το Perrotis College στη διαθήκη τους, φυσικά πρόσωπα προσφέρουν μια τελευταία δωρεά για να εμπλουτίσουν το κεφάλαιο του ιδρύματος. Επίσης, δημιουργώντας μία ιδιοκτησία ή ένα τραστ, φυσικά πρόσωπα παρέχουν ετήσια υποστήριξη στο Κολέγιο.
 
Δωρητές Προγράμματος «Μεταμόρφωση»
Οι δωρητές «Μεταμόρφωσης» ενέταξαν στη φιλανθρωπική τους δραστηριότητα μέρος της περιουσίας τους, ώστε να συμπεριλάβουν στον οικονομικό σχεδιασμό τους την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College και έχουν ενημερώσει τη Σχολή για τις προθέσεις τους αυτές. Το όνομα «Μεταμόρφωση» επιλέχτηκε λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει αυτή η λέξη στην παράδοση της Σχολής: πρόκειται για τη θετική αλλαγή – ή μεταμόρφωση – που φέρνει η εκπαίδευση σε κάθε άτομο. Ακόμα, ο όρος συνδέεται με τους τίτλους των βιβλίων του Μπρούς Λάνσντεηλ  με τίτλο «Μεταμόρφωση: Γιατί  αγαπώ την Ελλάδα;» και της Ελίζαμπεθ Λάνσντεηλ «Η Μεταμόρφωσή μου».
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X