ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Σπουδαστική Εστία
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σπουδαστική Εστία

Οι σπουδαστές του Perrotis College έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν εντός των εγκαταστάσεων του Κολεγίου στην υπερσύγχρονη Σπουδαστική Εστία "Αλίκη Περρωτή". Η ζωή στην εστία παρέχει μια ολοκληρωμένη, θετική εκπαιδευτική εμπειρία σε ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον που ενθαρρύνει την προσωπική και κοινωνική εξέλιξη αλλά και το σεβασμό προς τη διαφορετικότητα. Οι σπουδαστές που μένουν στη Σχολή, αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων και εξορμήσεων.

Το προσωπικό της εστίας απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών οι οποίοι ζουν και οι ίδιοι στο campus. Επιβλέπουν τη ζωή των σπουδαστών, συντονίζουν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους και εγγυώνται με την παρουσία τους την ασφάλεια και τη φροντίδα τους. Γιατρός είναι διαθέσιμος όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ όταν κρίνεται απαραίτητο, οι σπουδαστές μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας που λειτουργεί στη Θέρμη ή σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο. Επιπλέον, υπάρχει ψυχολόγος που υποστηρίζει τους σπουδαστές στην αντιμετώπιση δυσκολιών που ενδεχόμενως αντιμετωπίζουν (άγχος, κοινωνικά προβλήματα, θέματα αυτοπεποίθησης κα).
 

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Ζητήστε πληροφορίες