ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Προπτυχιακές Σπουδές   /   Πιστοποίηση   /   Cardiff Metropolitan University
Πιστοποίηση
Cardiff Metropolitan University

Πιστοποίηση

Cardiff Metropolitan University

Τα πτυχία BachelorofScience (B.Sc.) που απονέμονται από το Perrotis College είναι πιστοποιημένα από το Cardiff Metropolitan University, το οποίο εδώ και 150 χρόνια είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως με όλα τα πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βρετανία, τα πτυχία του Perrotis College πληρούν τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας (QAA) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας

Όπως όλα τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Cardiff Metropolitan University ελέγχεται τακτικά από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (QAA). Ο ανεξάρτητος αυτός φορέας είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της διατήρησης "υγιούς προτύπου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" σε όλα τα επίσημα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και κολέγια και ενθαρρύνει τη "συνεχή βελτίωση της διαχείρισης της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης".

Ως εταίρος του Cardiff Metropolitan University, το Perrotis College υπόκειται στις ίδιες διαδικασίες τακτικού ελέγχου και στον κώδικα ποιότητας του QAA που ισχύει για όλα τα πανεπιστήμια και τα κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου και τα παραρτήματά τους. Ως αποτέλεσμα του αυστηρού ελέγχου ποιότητας, το πτυχίο από το Cardiff Metropolitan University, το οποίο απονέμεται μετά από σπουδές στο Perrotis College, αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Η ποιότητα της αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών. Η ποιότητα των συστημάτων και πρακτικών αξιολόγησης στο Perrotis College έχει επισημανθεί στις ετήσιες εκθέσεις των εξωτερικών εξεταστών.

Επιπλέον, το Perrotis College επιλέχθηκε να ελεγχθεί, ως συνεργαζόμενο Κολέγιο του Cardiff Metropolitan University, από εκπροσώπους του Οργανισμού για τη διασφάλιση της ποιότητας του Υπουργείου Παιδείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2015. Μεταξύ των θετικών σχολίων, εκτός από την εξαιρετική δουλειά στη σχέση μεταξύ Cardiff Metropolitan University και Perrotis College, ήταν το μέγεθος και η αποτελεσματικότητα της ενεργής συμμετοχής των σπουδαστών όπως και η ιδιαίτερη υποστήριξη στη διδασκαλία, η εκμάθηση και αξιολόγηση που παρέχει το Πανεπιστήμιο, ιδίως μέσα από την καθοδήγηση και τη δυνατότητα ανάπτυξης  του διδακτικού προσωπικού του Κολεγίου. Ως αποτέλεσμα του παραπάνω  ελέγχου, το Cardiff Metropolitan University προσεγγίστηκε από το QAA (2015) για να παρουσιάσει μια μελέτη για το Perrotis College σε εκδήλωση του Quality Enhancement Network και να μοιραστεί την «ιδιαίτερα καλή πρακτική της αφοσίωσης των σπουδαστών» με ολόκληρο τον κλάδο.

H συνεχιζόμενη στενή σχέση συνεργασίας μεταξύ του Κολεγίου και του Cardiff Metropolitan University διασφαλίζει περαιτέρω την ποιότητα των ακαδημαϊκών προγραμμάτων που παρέχονται στο Perrotis College.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram
 
© 2017 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!