ΔΩΡΕΕΣ
ΔΩΡΕΕΣ   /   Online Δωρεές
Online Δωρεές

Κάθε δωρεά μετράει. Για να κάνετε τη δική σας δωρεά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Όλες οι online δωρεές  γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας. Για πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των online συναλλαγών σας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, καθώς και την πολιτική ακύρωσης δωρεών, κάντε κλικ εδώ.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας είναι ίδια με αυτή που έχετε δηλώσει στην πιστωτική σας κάρτα.
Πληροφορίες Δωρεάς
Όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη
Πρόγραμμα Υποτροφιών Δευτεροβάθμιου Προγράμματος
Πρόγραμμα Υποτροφιών PerrotisCollege
Άλλο
Σε περίπτωση που η δωρεά σας είναι εις μνήμη / προς τιμή κάποιου, συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Στείλτε μια κάρτα ενημέρωσης στον/στην
Με πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners)
Κρατήστε Επαφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ χωρίς τη συγκατάθεσή σας για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τη διεκπεραίωση και τη σωστή πίστωση και αναγνώριση του δώρου σας. Μπορείτε να ορίσετε την προτίμησή σας για τη λήψη πληροφοριακού υλικού από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College παρακάτω.

Οι προτιμήσεις μου:

Θα ήθελα να λαμβάνω:

Ηλεκτρονικό περιοδικό «Σπορέας» (τριμηνιαία έκδοση)
Ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις για νέα/εκδηλώσεις
Ηλεκτρονική Ετήσια Έκθεση
Έντυπη Ετήσια Έκθεση

Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες σχετικά με:

Κληροδοτήματα και δωρεές σε ετήσια βάση
Μεγάλες δωρεές / Ονομασία (δέντρο, παγκάκι, μονοπάτι, τάξη / εργαστήριο, κτίριο / πρόγραμμα, έδρα για διακεκριμένο/ηκαθηγητή/ια)
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Το PerrotisCollegeκαι τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών
Το Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα
Άλλο
Δημοσιοποιούμε τη λίστα με τους δωρητές μας στην Ετήσια Έκθεση της Σχολής. Αν ΔΕΝ επιθυμείτε να δημοσιευτεί το όνομά σας παρακαλούμε συμπληρώστε το κουτάκι.
Δηλώνω πως τα παραπάνω στοιχεία είναι αληθή καθώς και ότι έχω ενημερωθεί για την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθεί η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, η οποία θα καλείται εφεξής η «Σχολή», σε συμμόρφωση με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Σχολής (PRIVACY NOTICE).
Δίνω επίσης τη συγκατάθεσή μου να λαμβάνω στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχω δηλώσει, ενημερωτικά δελτία (newsletters) σχετικά με εκδηλώσεις και άλλες δράσεις της Σχολής.
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X