ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Workshop γευσιγνωσίας ελαιολάδου και ημερίδα
15. 01. 2019
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019
 
Aliki Perroti Educational Center
 
 «Workshop γευσιγνωσίας ελαιολάδου»*, αίθουσα D1
 
09:30 – 09:45 «Οι δρόμοι της Ελιάς: Ένα Εθνικό Ερευνητικό Δίκτυο για ένα Εθνικό προϊόν» 
 
Δρ. Αθανάσιος Μολασιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Δενδροκομίας, Τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ.
 
09:45 – 11:30 Διεθνής Ελαιώνας - Γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό
 
Εισηγήτρια Workshop: Μαρία Κατσούλη, Διαπιστευμένη Γευσιγνώστρια Ελαιολάδου, Manager Athena International Olive Oil Competition
 
*η συμμετοχή γίνεται με προεγγραφή καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο email: perrotiscollege@afs.edu.gr  
 
«Ελαιόλαδο: Καλλιέργεια –  Μεταποίηση – Διατροφική αξία»
 
Πρόγραμμα ομιλιών
 
11.30 – 12:00 Προσέλευση, Αμφιθέατρο
 
12:00 Χαιρετισμοί
 
Δρ. Παναγιώτης Κανέλλης, Πρόεδρός Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής & Perrotis College
 
Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Perrotis College
 
12:15 – 12:30 «Συστήματα πυκνής φύτευσης - η Συμβολή του Κέντρου Ελιάς Krinos» 
 
Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης, Διευθυντής του Κέντρου Ελιάς Krinos, Καθηγητής του Τμήματος Διαχείρισης Αγρo-Περιβαλλοντικών Συστημάτων, Perrotis College
 
12:30 – 12:45 «Παρουσίαση του Διαγωνισμού Athena International Olive Oil Competition» Μαρία Κατσούλη Διαπιστευμένη Γευσιγνώστρια Ελαιολάδου, Manager Athena International Olive Oil Competition
 
12.45 – 13.00 «Αυθεντικοποίηση ποικιλιών ελιάς και ελαιολάδου με χρήση γονιδιωματικών τεχνολογιών»
 
Δρ. Ιωάννης Γανόπουλος, Ερευνητής Μοριακή Βελτίωση Καλιεργούμενων Φυτών ΙΓΒ & ΦΠ, ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
 
13: 00 – 13:30 Διάλλειμα - Ελαφρύ Κέρασμα
 
13.30 – 13.45 «Νέες τάσεις και καινοτόμες τεχνολογίες στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου»
 
Δρ. Κυριακή Ζηνοβιάδου, Επικεφαλής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων, Perrotis College & Κριτής στον Athena International Olive Oil Competition 2016-2019
 
13:45 – 14:00 «OLEUM (Διασφάλιση της ποιότητας και της γνησιότητας του ελαιολάδου)»
 
Δρ. Νικόλαος Νενάδης, Επικoυρος Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Χημείας &  Τεχνολογίας Τροφίμων, ΑΠΘ
 
14:00 – 14:15 «Το ελαιόλαδο ως λειτουργικό τρόφιμο και ο ρόλος του στην πρόληψη του οξειδωτικού στρες»
 
Δρ. Απόστολος Κυριτσάκης, Πρώην Καθηγητής, ΑΤΕΙΘ, Ελληνικό Παρατηρητήριο
Οξειδωτικού Στρες, Θεσσαλονίκη
 
14:15 – 14:30 «Χρήση Κοινωνικών Δικτύων (Social Media) για διαμόρφωση Brand σε Ελαιόλαδο – Μια Πρόταση Στρατηγικής»
 
Θεοχάρης Σπυρόπουλος, Εισηγητής, Perrotis College
 
14:30 – 15:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση
 
Για Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε email στο perrotiscollege@afs.edu.gr
 
Για τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ.
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X