ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Ημερίδα: Επαγγέλματα του μέλλοντος & νέες προοπτικές σταδιοδρομίας
21. 02. 2022

Το Perrotis College λαμβάνοντας υπόψη τις ραγδαίες αλλαγές και τον μετασχηματισμό της αγοράς εργασίας, διοργανώνει σε συνεργασία με την  EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας ημερίδα για τα Επαγγέλματα του μέλλοντος & τις νέες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Οι καθηγητές του κολλεγίου Δρ. Κ. Ζηνοβιάδου και Δρ. Γ. Φυτιάνος θα αναδείξουν καινοτόμες εξειδικεύσεις και νέα επαγγέλματα καθώς και τις σπουδές που οδηγούν σε αυτά.

Νέοι επαγγελματίες από τον χώρο του ψηφιακού μάρκετιγκ, τις περιβαλλοντικές επιστήμες, την επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων καθώς και των ρομποτικών συστημάτων στην αγροδιατροφή, θα μοιραστούν τις εμπειρίες που δικαίωσαν την επιλογή τους.        

Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Χ. Ταουσάνης από την EMPLOY EDU θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να κατακτήσουν οι μαθητές τους στόχους τους,  ειδικά τη φετινή χρονιά που είναι από τις πλέον απαιτητικές των Πανελλαδικών.

Τέλος, γονείς και μαθητές θα ενημερωθούν για τις υποτροφίες και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των σπουδών που προσφέρει το Perrotis College και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις στους ομιλητές.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη και θα υλοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 18:00.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το “StudyBot”, η πιο σύγχρονη βάση δεδομένων επαγγελματικών προσανατολισμού.

______________________________________________________________________

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Tην ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο μετην ένδειξη JOIN NOW που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X