ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Σπουδές και επαγγέλματα του μέλλοντος – ο υποστηρικτικός ρόλος της οικογένειας.
29. 03. 2022

Οι ραγδαίες αλλαγές στην  αγορά εργασίας και τα αναδυόμενα επιστημονικά πεδία, προβληματίζουν τους τελειόφοιτους των Λυκείων και φυσικά, τους γονείς τους.

Είναι πλέον πολύ πιθανό, μέχρι ο σπουδαστής να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε έναν τομέα που έχει επιλέξει και πασχίσει να ακολουθήσει, τα δεδομένα να έχουν αλλάξει ριζικά.

Η επιλογή σπουδών θα πρέπει να γίνεται με κριτήρια τα θέλω του υποψηφίου και την γνώση στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Ευτυχώς, νέα επαγγέλματα, νέες τάσεις και νέες επιλογές υπάρχουν στην φαρέτρα των υποψηφίων και οι Έλληνες γονείς πρέπει να ενημερωθούν για αυτά προκειμένου να καταφέρουν να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν τις επιλογές των παιδιών τους.

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 20:15 το απόγευμα, πίνοντας καφέ στο Βiscotto, στο Mediterranean Cosmos, θα συζητήσουμε με χαλαρή διάθεση αλλά θετική στάση, πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας να σχεδιάσει δημιουργικά το επαγγελματικό του μέλλον. Εξάλλου, εκείνο θα ζήσει με τις συνέπειες των επιλογών του.

Σας περιμένουμε!

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X