Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College διοργανώνουν ημερίδα για τις νέες τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο των τροφίμων στα Ιωάννινα την Παρασκευή 07/04/23 στο Essence Hotel, Εγνατίας 40.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Πρόγραμμα
6.00μμ Προσέλευση, κέρασμα & networking
6.30μμ Χαιρετισμοί
6.45μμ Δρ. Θόδωρος Καλλίτσης, Επικεφαλής Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος ΑΓΣ: Προκλήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων σε μία εποχή που το κλίμα αλλάζει
7.05μμ Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, Επικεφαλής του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College: Νέες τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο των τροφίμων
7:25μμ Κωνσταντίνος Πηλιανίδης, Recruitment and Admissions Office ΑΓΣ: Παρουσίαση των εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Perrotis College και του I.IEK της ΑΓΣ
7.45μμ Q/A