ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Ημέρα Καριέρας & Δικτύωσης 2021 - The virtual edition
07. 04. 2021

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 2021

Τετάρτη, 7η Απριλίου, 2021

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το LIVEMEDIA στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/pccareerday21

Μια διοργάνωση του Γραφείου Διασύνδεσης σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Σπουδαστών και το Γραφείο Αποφοίτων.

Διαδικτυακή εκδήλωση για καριέρα και δικτύωση!

Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να συναντήσετε εκπροσώπους από διάφορες εταιρείες του Αγρο-διατροφικού Τομέα και να κανονίσετε προσωπικές συνεντεύξεις.

Η κεντρική ομιλήτρια κα Βάσω Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών ΒιομηχανίωνΤροφίμων θα μιλήσει για τις εξελίξεις και τις τάσεις της Αγροδιατροφής στη Βιομηχανία Τροφίμων. Για να δείτε το βιογραφικό της, πατήστε εδώ

Η Ημέρα Καριέρας απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και τους αποφοίτους του Perrotis College.

----------------------------------------------------------------------------

Εταιρικές Παρουσιάσεις και Συζητήσεις

Πληροφορίες για Σπουδαστές και Αποφοίτους

Σας καλούμε στην πρώτη διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας & Δικτύωσης του Perrotis College!

Λάβετε μέρος στην online ημερίδα που διοργανώνει το Perrotis College για εσάς, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Διαβάστε τις λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, την κεντρική ομιλήτρια και τις εταιρείες που συμμετέχουν και καταχωρίστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, εδώ
  • Σημαντική σημείωση: Για να συμμετάσχετε στις συνεντεύξεις με τις εταιρείες, πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα και να δηλώσετε ποιους εκπροσώπους εταιρειών  θέλετε να συναντήσετε.
  • Παρακολουθήστε τα διαδικτυακά σεμινάρια προετοιμασίας που πραγματοποιούνται από τον Θεοδόση Τάσιο, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, σχετικά με βιογραφικά σημειώματα και συμβουλές για συνεντεύξεις.
  • Εξερευνήστε τις εταιρείες που συμμετέχουν αναζητώντας οποιοδήποτε υλικό σχετικό με την εταιρεία στους ιστότοπούς τους.
  • Προετοιμάστε τα βιογραφικά σας και στείλτε τα στο Θεοδόση Τάσιο (ttasio@afs.edu.gr) έως 19 Μαρτίου 2021 για να κλείσετε ραντεβού μαζί του για δοκιμαστικές συνεντεύξεις την εβδομάδα 22-26 Μαρτίου, 2021. Τα βιογραφικά και όποιες συνοδευτικές επιστολές να είναι γραμμένα πρωτίστως στα ελληνικά και να σταλούν σε μορφή word και pdf. Προτείνουμε, ωστόσο, τα βιογραφικά να μεταφραστούν και στην αγγλική γλώσσα. Για να είστε καλά προετοιμασμένοι για τις συζητήσεις με τις εταιρείες, προτείνουμε να κάνετε τη διαδικασία της δοκιμαστικής συνέντευξη.
  • Παρακολουθήστε τις παρουσιάσεις των εταιρειών στις 7 Απριλίου 2021

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ

Στείλτε το τελικό βιογραφικό σας στο Γραφείο Διασύνδεσης  έως τις 5 Απριλίου 2021, coperrotis@afs.edu.gr, δηλώνοντας  ξανά στο email ποιες εταιρείες σας ενδιαφέρουν.

Το Γραφείο Διασύνδεσης  θα οργανώσει συνεντεύξεις με τις εταιρείες όταν έχουν δει το βιογραφικό σας και συνοδευτική επιστολή και μας έχουν δώσει τις ημερομηνίες συνέντευξης σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρείας.

Για να μπορέσετε να στείλετε τα βιογραφικά σας και να λάβετε προσκλήσεις για συνεντεύξεις, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι πρέπει να  εγγραφούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κατερίνα Πιτσέλη Συντονίστρια για Θέματα Απασχόλησης & Μαθητείας, στα emails apitsel@afs.edu.gr ή coperrotis@afs.edu.gr.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες:

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X