ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
4ο Μεσογειακό θερινό σχολείο για την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοοικονομία
20. 04. 2022

Το Perrotis College οργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιοοικονομία) το 4ο Μεσογειακό θερινό σχολείο για την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοοικονομία που θα πραγματοποιηθεί 5 έως 9 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Στόχος του είναι να φέρει κοντά νέους σπουδαστές και διδάσκοντες από τον ακαδημαϊκό κόσμο, την έρευνα και τη βιομηχανία καθώς και φορείς από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Επαγγελματίες του χώρου, ακαδημαϊκά στελέχη του Perrotis College, νέοι ερευνητές και φοιτητές (Μεταπτυχιακού και Μεταδιδακτορικού επιπέδου) θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ενδιαφέροντα, τις δραστηριότητες τους στις χώρες τους και τα ινστιτούτα τους καθώς και τα αποτελέσματα των ερευνών τους στη βιοοικονομία, την κυκλική οικονομία και την υποστήριξη της αειφορίας γενικότερα.

Η διοργάνωση είναι υβριδική με δωρεάν περιορισμένη web πρόσβαση ενώ οι ομιλίες είναι στα αγγλικά.

Εγγραφές μέσω email perouli.anastasia10@gmail.com & cvorgias@biol.uoa.gr. (email subject ISSCBSD2022)

Regular Fee: 250€ The fee includes expenses for Summer School participation, coffee breaks, light lunch, dinner in Thessaloniki Center (Monday 5th), and the grill party (Friday 9th).

Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες εδώ.  

Το θερινό σχολείο υλοποιείται με τη στήριξη των: European Community of Practice for Bioeconomy Education, International Hellenic University/Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, της Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας - Hellabiom, του Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και Greek Bio-economy Forum.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X