ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Ιωακείμ Γουλίδης- Perrotis College τάξη 2016
07. 05. 2021

Με «διαβατήριο» το πτυχίο του προγράμματος «Food Science and Technology» που έλαβε το 2016 από το Perrotis College, ο Ιωακείμ Γουλίδης «άνοιξε τα –επαγγελματικά- φτερά» του. Απέκτησε μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης στο πρόγραμμα «Integrated Food Studies» και σήμερα εργάζεται ως επικεφαλής του τμήματος R&D της Muri Drinks στην πρωτεύουσα της Δανίας.

«Το Perrotis College δημιούργησε σταθερά θεμέλια για το υπόλοιπο της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής καριέρας μου. Με έκανε να σκέφτομαι και να δουλεύω με μια πιο επιστημονική και κριτική προσέγγιση», απαντά με αφοπλιστική άνεση στην ερώτηση: «με ποιους τρόπους η εμπειρία σας στο Perrotis είχε αντίκτυπο στην καριέρα σας;». Τονίζει ότι το Perrotis College ήταν η αρχή ενός καταπληκτικού ταξιδιού στον κόσμο της επιστήμης των τροφίμων καθώς του παρείχε γνώσεις και δεξιότητες που ήταν ζωτικής σημασίας για την υπόλοιπη εκπαίδευση αλλά και για την επαγγελματική καριέρα του. «Νιώθω ευγνώμων για την επιλογή μου να σπουδάσω εκεί και πολύ συχνά αισθάνομαι ότι θέλω να επιστρέψω σε αυτά τα χρόνια», λέει και αποκαλύπτει ότι η καλύτερη ανάμνησή του σχετίζεται με σχόλιο ενός καθηγητή, ο οποίος απευθυνόμενος στους σπουδαστές τους αποκάλεσε συναδέλφους. «Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μεγάλη αξία ως άτομο και με έκανε να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου», είπε.  «Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Perrotis, δεν μπορούσα να εκτιμήσω τη σημασία όλων όσων έμαθα, αλλά και πού και πώς θα τα χρησιμοποιήσω. Αργότερα, στην επαγγελματική μου καριέρα, όλα άρχισαν να συνδυάζονται και να αποκτούν περισσότερο νόημα. Ήταν σαν να παίρνω όλα τα κομμάτια ενός πάζλ αλλά μόνο αργότερα βρήκα την εικόνα για να τα ταιριάξω», υπογραμμίζει και καλεί τους σημερινούς σπουδαστές να μην υποτιμούν τις γνώσεις που αποκτούν στο Perrotis College καθώς κάποια μέρα θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Τέλος, θεωρεί ότι το εκπαιδευτικό σύστημα, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και το υψηλό επίπεδο σπουδών, λειτουργούν σαν «μαγνήτης» για την εγγραφή νέων σπουδαστών στο Perrotis College. «Πάντως, ο πιο σημαντικός παράγοντας στο Perrotis παραμένουν τα στελέχη του. Εξαιρετικά εξειδικευμένα, με εκπληκτική εμπειρία, αλλά το πιο σημαντικό, με αγάπη σε ό, τι κάνουν και ασταμάτητη θέληση και προθυμία να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους σπουδαστές», κατέληξε.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X