ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Κωνσταντίνος Οροϊλίδης – απόφοιτος 2017
12. 02. 2021

Θεωρεί το Perrotis College «σπίτι» του. Σήμερα εργάζεται ως Application Engineer στην Spectro-AG, η οποία επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαφόρων υπερφασματικών και πολυφασματικών αισθητήρων για συστήματα μη επανδρωμένων οχημάτων εναέριας κυκλοφορίας (UAV) και μη επανδρωμένου οχήματος εδάφους (UGV) και λύσεις για γεωργία ακριβείας μέσω εφαρμογών και δορυφορικών δεδομένων στην Ολλανδία. Ο Κωνσταντίνος Οροϊλίδης μιλάει με τα θερμότερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε ως σπουδαστής του Perrotis College, το οποίο –όπως λέει- έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία του.

«Για μένα το Perrotis College είναι ένα σπίτι, ένα μέρος που θα μπορούσα να συνδυάσω την ποιότητα της εκπαίδευσης μαζί με διασκεδαστικές και κοινωνικές στιγμές», τονίζει και παραδέχεται ότι παρά το γεγονός ότι αποφοίτησε πριν από τέσσερα χρόνια φροντίζει να το επισκέπτεται κάθε φορά που επιστρέφει από την Ολλανδία.  Υπογραμμίζει ότι το Perrotis College -παράλληλα με την εκπαίδευση- τον εφοδίασε με ευκαιρίες καριέρας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συμπληρώσει το βιογραφικό του με επαγγελματικές εμπειρίες, από τις οποίες ανέπτυξε διάφορες δεξιότητες για την αγορά εργασίας.

Στην ερώτηση τι θα συμβούλευε τους σημερινούς σπουδαστές του Perrotis College, απάντησε: «Να απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο Κολέγιο, ανεξάρτητα από το αν είναι στην τάξη ή την εστία ή τα γήπεδα. Τα σπουδαστικά χρόνια είναι τα καλύτερα στη ζωή ενός νέου, ειδικά αν αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα τέλεια διατηρημένο περιβάλλον όπως η πανεπιστημιούπολη του Perrotis College. Επίσης, να μελετούν σκληρά καθώς είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι γνώσεις που θα αποκτήσουν θα αποτελέσουν ένα ισχυρό όπλο για το μέλλον. Είναι εκπληκτικό το πώς το Perrotis College έχει την ικανότητα να προετοιμάζει τους σπουδαστές του για το επόμενο ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό βήμα, κάτι που οφείλουν να το αναγνωρίσουν και να το εκτιμήσουν». Θυμάται ότι η πιο αγαπημένη του στιγμή στο Perrotis College ήταν όταν έκανε ομιλία για τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του Perrotis Day. «Έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου ως μια πολύ έντονη ανάμνηση καθώς εξέφραζα την ειλικρινή μου γνώμη και τις εμπειρίες των σπουδαστικών μου χρόνων μπροστά σε ένα πλήθος σημαντικών ανθρώπων όπως η κα Αλίκη Περρωτή», προσθέτει.

Ο Κωνσταντίνος Οροϊλίδης θεωρεί ότι το Perrotis College έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στην επαγγελματική του καριέρα. «Μέσα από το Κολέγιο ανέπτυξα άλλα σημαντικά στοιχεία πέρα από την εκπαίδευση, όπως η ευθύνη και η ενσυναίσθηση. Πρέπει να ομολογήσω ότι αν δεν υπήρχε το Perrotis College, δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να λάβω M.Sc. από το καλύτερο γεωργικό πανεπιστήμιο του κόσμου. Perrotis College, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα πάντα μέσα από την καρδιά μου!», καταλήγει.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X