ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Olga Momat- Perrotis College τάξη του 2015
06. 12. 2020

Εργάζεται ως brand manager σε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης καλλυντικών της Ευρώπης. Η Olga Momat, με καταγωγή από την Μολδαβία, σπούδασε στο Perrotis College και ακολουθεί μία λαμπρή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα.

«Το Perrotis College ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή. Οι προπτυχιακές σπουδές, μου έδωσαν όχι μόνο τις γνώσεις που παρέχονται στο πρόγραμμα σπουδών αλλά και πολλά μαθήματα ζωής. Πέντε χρόνια αφότου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, εξακολουθώ να νιώθω ότι μπορώ να επιστρέψω στο Alma Mater μου και να αισθανθώ το ίδιο όμορφα», είπε. Προσέθεσε ότι από τις σπουδές της έχει «καταπληκτικές και αξέχαστες αναμνήσεις» και δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που ως πρόεδρος των σπουδαστών του Perrotis College πήγε στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία, όπου ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους σπουδαστών από άλλα πανεπιστήμια, με τους οποίους διατηρεί ακόμη επαφή.

«Αμέσως μετά την αποφοίτησή μου από το Perrotis College, άρχισα το μεταπτυχιακό μου. Το Perrotis College με είχε προετοιμάσει καλά και συνέβαλε στη σημαντική βελτίωση των δεξιοτήτων του. Αυτό με βοήθησε κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου, καθώς ήμουν πάντα συνεπής με την παράδοση των εργασιών μου. Πιστεύω ότι το Perrotis College παρέχει μια πολύ καλή βάση γνώσεων καθώς βοηθά τους σπουδαστές του να αναπτύξουν δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες στη μελλοντική ζωή τους, ανεξάρτητα από το αν επιλέξουν να βρουν δουλειά ή να συνεχίσουν την εκπαίδευση», υπογράμμισε. Θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών για τις μεταπτυχιακές σπουδές της, άρχισε να εργάζεται στο cherrybox και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν στο Perrotis College την βοήθησαν πάρα πολύ. «Ήμουν σε θέση να κάνω πολλές εργασίες και να συνεχίσω να εργάζομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας και να σπουδάζω τις απογευματινές ώρες. Το μάθημα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων με βοήθησε με εξαιρετικό τρόπο στην καθημερινή μου επαγγελματική ζωή. Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ότι αυτό θα ήταν το καθημερινό μου καθήκον, και τώρα, ως επαγγελματίας στον τομέα μου πάντα ανατρέχω στη γνώση που έχω λάβει χάρη σε αυτό το μάθημα», τόνισε.

Συμβουλεύει τους σημερινούς σπουδαστές να απολαύσουν την εμπειρία και να συνεργαστούν στενά με τους καθηγητές του Perrotis College, καθώς μπορούν να τους διδάξουν με βάση τις προσωπικές τους εμπειρίες και να ανοίξουν πόρτες για νέες ευκαιρίες. «Είναι οι καλύτεροι μέντορες για το μέλλον σας!», είπε. «Πιστεύω ακράδαντα ότι το Perrotis College προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που συνδυάζουν τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές πτυχές. Διαθέτει καθηγητές που είναι ειδικοί στους τομείς τους. Συνολικά, πιστεύω ότι η επιλογή του Perrotis College για μένα ήταν η πιο σημαντική και καλύτερη απόφαση που έλαβα. Αν δεν είχα σπουδάσει στο Perrotis College, δεν θα έφτανα εδώ που είμαι σήμερα», κατέληξε.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X