ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Aleksandra Pavlovska τάξη 2013 και Perica Pocuca τάξη 2012
10. 06. 2021

Εκείνος από τη Σερβία και εκείνη από τη Βόρεια Μακεδονία. Γνωρίστηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας και την εστία του Perrotis College και έκτοτε είναι μαζί. Το ζευγάρι ακολούθησε παράλληλη ακαδημαϊκή πορεία και σήμερα εργάζεται στη Γερμανία. Ο Perica Pocuca και η  Aleksandra Pavlovska, δεν ξεχνούν το Perrotis College καθώς εκεί ξεκίνησε τόσο η κοινή προσωπική τους πορεία αλλά ήταν και η αφετηρία μιας εντυπωσιακής επαγγελματικής καριέρας.

Και οι δύο είναι απόφοιτοι του προπτυχιακού προγράμματος «International Business» του Perrotis College. Αποφοίτησαν με διαφορά ενός χρόνου: ο Perica Pocuca το 2012 και η  Aleksandra Pavlovska το 2013. Η κοινή εκπαιδευτική πορεία τους συνεχίστηκε στο πανεπιστήμιο Hohenheim της Στουτγάρδης, όπου έκαναν μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα “Organic Agriculture and Food System”.

Μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού,  η Aleksandra Pavlovska εντάχθηκε το 2016, στην Japan Tobacco International ως εκπαιδεύτρια Global Leaf Agronomy και εργάστηκε για περισσότερα από δύο χρόνια στη Γερμανία, την Τουρκία, τη Σερβία, τη Βραζιλία, τη Ζάμπια, το Μαλάουι, την Τανζανία και τις Η.Π.Α.. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην ομάδα ακεραιότητας προϊόντων που εδρεύει στο Trier της Γερμανίας και ασχολείται με αγροχημικά στον καπνό. Από την πλευρά του, ο Perica Pocuca εργάστηκε από το 2016 έως το 2019, ως διευθυντής παραγωγής σε μεγάλο οπωρώνα μήλων κοντά στο Βελιγράδι, ο οποίος εξάγει τα προϊόντα του στη Ρωσία και σε άλλες αγορές. Από πέρσι, εργάζεται στην Parts Europe ως Customer Agentυπεύθυνος για τη σουηδική και δανική αγορά που εδρεύει στο Trier της Γερμανίας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανταλλακτικών και αξεσουάρ στην Ευρώπη για τη βιομηχανία σπορ (μοτοσικλέτες, σκάφη, οχήματα χιονιού κ.λπ.).

«Το Perrotis College ήταν η αφετηρία πολυεθνικής καριέρας μας. Μας έδωσε πρακτικές γνώσεις μέσω εργασιών που ήταν πρότζεκτ πραγματικής ζωής. Ως απόφοιτοι, γίναμε δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα φημισμένου πανεπιστήμιου, το οποίο στη συνέχεια μας βοήθησε να βρούμε θέσεις εργασίας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες», δήλωσαν. Κάλεσαν τους σημερινούς σπουδαστές του Perrotis College να σχεδιάσουν το μέλλον τους, να δημιουργήσουν δυνατές και ισχυρές φιλίες με τους συσπουδαστές  τους και κυρίως να βρίσκονται σε στενή επαφή με τους καθηγητές του ιδρύματος. Τόνισαν ότι οι καλύτεροι «πρεσβευτές» του Perrotis College είναι οι απόφοιτοί του και υπογράμμισαν ότι οι προπτυχιακές σπουδές τους είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία και ευτυχία τους. «Το Perrotis College διαθέτει μια από τις καλύτερες πανεπιστημιουπόλεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Και οι δύο λάβαμε ανεκτίμητες συμβουλές καριέρας και καθοδήγηση από τους καθηγητές του ιδρύματος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και κυρίως τη διάθεσή τους για να μεταλαμπαδεύσουν γνώση», κατέληξαν.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X