ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Γιώργος Κωτσάκης – Perrotis College (Τάξη 2016)
25. 01. 2022

Ο Γιώργος Κωτσάκης αποφοίτησε πριν από έξι χρόνια από το προπτυχιακό πρόγραμμα Διεθνούς Επιχειρηματικότητας και με τα εφόδια που του έδωσαν οι σπουδές του διευθύνει πια το οικογενειακό ξενοδοχείο “Filoxenia” στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Εκεί εργάστηκε στην αρχή ως Receptionist και στη συνέχεια ως Tourist Manager αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία, σε συνδυασμό με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές που του προσέφεραν εξειδίκευση τόσο στη διοίκηση επιχειρήσεων όσο και στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

«Για μένα, το Perrotis College είναι μια μεγάλη οικογένεια όπου ένιωσα ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μπόρεσα να κάνω φίλους και να γίνω μέλος μιας πολυεθνικής κοινότητας ζώντας μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη», λέει. Προσθέτει ότι στο Perrotis College υπάρχει μια ουσιαστική συνέργεια μεταξύ της θεωρητικής και της πρακτικής μάθησης που έχει καθοριστική σημασία για την προετοιμασία των σπουδαστών για τα περαιτέρω βήματα στην καριέρα τους. «Διαπίστωσα ότι μετά την αποφοίτησή μου μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτό το μείγμα θεωρητικής και πρακτικής γνώσης για την έναρξη της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας και αργότερα για την περαιτέρω εκπαίδευσή μου», πρόσθεσε. Παροτρύνει τους σημερινούς σπουδαστές να ασχοληθούν όσο περισσότερο μπορούν με κάθε διαθέσιμη δραστηριότητα και ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί. 

«Το Perrotis College είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό προσωπικό, εντυπωσιακές υποδομές, όμορφο campus και πρακτική υποδομή μάθησης που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια από τις πιο ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές εμπειρίες. Η ενασχόληση με την πρακτική ήταν πολύ σημαντική για την καριέρα μου καθώς μπόρεσα να την ξεκινήσω με δυναμικό τρόπο. Εξίσου σημαντική ήταν και η συμμετοχή σε μια πολυεθνική κοινότητα, καθώς η δουλειά μου επικεντρώνεται στη διαχείριση του τουρισμού και της φιλοξενίας και σημαντικό κομμάτι αυτής αποτελεί η κατανόηση και η διαχείριση των αναγκών ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα», υπογράμμισε. 

Του έχουν μείνει αξέχαστες οι εκδηλώσεις του Perrotis College και μάλιστα μία από αυτές τη θυμάται με ιδιαίτερη θέρμη και ζεστασιά, καθώς ήταν ο σπουδαστής που παρέδωσε μία γαλοπούλα στην κα Αλίκη Περρωτή προκειμένου να της δώσει χάρη στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X