ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Aleksandra (Anya) Vladimirova - Perrotis College τάξη του 2010
05. 12. 2020

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Σκοπίων, όπου τελείωσε το Ιατρικό Λύκειο και εργάστηκε ως φαρμακοποιός για εννέα χρόνια. Αποφοίτησε από το Perrotis College το 2010. Από το 2012 έχει ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό της Atco Properties &  Management.

Η manager του Accounting Department της αμερικανικής εταιρείας τονίζει ότι το Perrotis College της άλλαξε τη ζωή και της φέρνει μόνο καλές αναμνήσεις. «Όταν είσαι στο Perrotis College πάντα πιστεύεις ότι μερικά από τα πράγματα που μαθαίνεις, μπορεί να μην τα χρειαστείς ποτέ. Ωστόσο, τελικά μπορεί να εκπλαγείς από τα όσα φέρνει η ζωή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα την ευκαιρία να μελετήσω τη Λογιστική, τη Χρηματοδότηση και τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτά είναι τα μαθήματα που με προετοίμασαν για την τρέχουσα δουλειά μου και με βοηθούν πολύ στην εκπλήρωση των καθημερινών καθηκόντων. Πρώτα, η λογιστική και τα οικονομικά με βοήθησαν να έχω τα βασικά και να κατανοήσω καλύτερα τη δουλειά μου ως λογιστής ακινήτων για μια εταιρεία των Η.Π.Α.. Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και η ευκαιρία να γίνω μέλος μιας πολυπολιτισμικής πανεπιστημιούπολης (ήμασταν σπουδαστές από 15 διαφορετικές χώρες) με βοήθησε να βελτιώσω την προσέγγισή μου σε διαφορετικές καταστάσεις και χαρακτήρες», είπε.

Συμβουλεύει τους σημερινούς σπουδαστές του Perrotis College να μην τα παρατούν ποτέ και να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. «Βρείτε έμπνευση σε όλα, μερικές φορές το μικρότερο πράγμα μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή. Αφιερωθείτε πλήρως στις σπουδές σας, αλλά φροντίστε να περνάτε χρόνο στη φύση και με τους υπόλοιπους σπουδαστές. Η ευκαιρία να ζήσετε σε μια πανεπιστημιούπολη δεν έρχεται κάθε μέρα. Αυτές είναι οι στιγμές που θυμάστε στοργικά μετά την αποφοίτησή σας», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση «γιατί κάποιος να επιλέξει το Perrotis College για σπουδές;» απάντησε: «Το περιβάλλον και η αφοσίωση που έχουν οι καθηγητές είναι πράγματα για τα οποία μιλάω και ενθαρρύνω τους ανθρώπους να πάνε και να σπουδάσουν στο Perrotis College». Υπογράμμισε ότι οι σπουδές της στο Perrotis College είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην επαγγελματική πορεία της. «Η συνολική μου εμπειρία στο Perrotis με βοήθησε να βελτιώσω τις επικοινωνιακές μου ικανότητες και άνοιξε τα μάτια μου σε νέες περιπέτειες. Προερχόμενη από ξένη χώρα για σπουδές στην Ελλάδα, όπου βασικά δεν ήξερα κανέναν ή τη γλώσσα, το να βρίσκομαι στο Perrotis με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι μπορώ να πετύχω περισσότερα από όσα νόμιζα πιθανά. Μου έδωσε την αυτοπεποίθηση για συνέντευξη για μια αμερικανική εταιρεία και εδώ είμαι σχεδόν εννέα χρόνια αργότερα ως μέλος της μεγάλης οικογένειας ATCO και κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ», είπε.

Σε ό,τι αφορά την αγαπημένη ανάμνησή της κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Perrotis College, ομολόγησε ότι σχετίζεται με τον εορτασμό του χειμερινού ηλιοστασίου όταν όλοι οι σπουδαστές μαζεύονταν στην καφετέρια πριν από την αυγή, έτρωγαν το νόστιμο φαγητό της Φρόσως και σιγοψιθύριζαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X