ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Άννα Τιντζογλίδου – Perrotis College τάξη του 2012
09. 10. 2020

Αποφοίτησε από το Perrotis College το 2012 και έκτοτε έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή επαγγελματική πορεία. Η Άννα Τιντζογλίδου, δούλεψε αρχικά στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην πολυεθνική John Deere και πλέον εργάζεται στο τμήμα Εξαγωγών της «Αθανάσιος Δ.Κουκουτάρης Α.Ε.- ALFA».

Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, η Άννα Τιντζογλίδου παρακολούθησε το προπτυχιακό πρόγραμμα «Marketing Management for the Food Industry». «Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Perrotis College, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στο Τμήμα Διοίκησης και το Office of Institutional Advancement. Αυτό με βοήθησε να αποκτήσω εμπειρία για τη μελλοντική επαγγελματική μου καριέρα. Μετά την αποφοίτησή μου, αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελβετία και να εργαστώ στην John Deere International GmbH ως ασκούμενη στο τμήμα μάρκετινγκ. Όταν τελείωσε το συμβόλαιο, επέστρεψα στην Ελλάδα. Από τότε, εργάζομαι στον ‘Αθανάσιο Δ. Κουκουτάρη Α.Ε. «ALFA»’, στο τμήμα εξαγωγών ως υπεύθυνη για την ομαλή λήψη και εκτέλεση παραγγελιών από το εξωτερικό», δήλωσε.

Για την απόφοιτο, το Perrotis College σημαίνει γνώση, πολυπολιτισμικό περιβάλλον, νέες εμπειρίες, φιλίες, ενώ ανακαλεί ως την καλύτερη μνήμη από το ίδρυμα τη διαμονή και τη ζωή στη σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή». Εκφράζει την πεποίθησή της ότι το Perrotis College προετοιμάζει εξαιρετικά καλά τους σπουδαστές του για τα μελλοντικά επαγγελματικά βήματά τους και συμβουλεύει τους σημερινούς σπουδαστές να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που τους παρέχει και παράλληλα να απολαύσουν τη σπουδαστική ζωή τους. Καλεί τους νέους να σπουδάσουν στο Perrotis College προκειμένου να αποκτήσουν τόσο τα κατάλληλα εφόδια, όσο και διεθνή εμπειρία και τονίζει ότι οι σπουδές της στο ίδρυμα τη βοήθησαν –μεταξύ άλλων- να αναπτύξει έναν πιο ώριμο τρόπο σκέψης και να είναι ανοιχτόμυαλη.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X