ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Vuko Karov και Tatjana Hristovska Karov, Τάξη 2005
18. 03. 2022

Αν και προέρχονται από την ίδια χώρα, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια του Perrotis College. Ο Vuko Karov και η Tatjana Hristovska Karov, απόφοιτοι του 2005, πλέον έχουν αποκτήσει οικογένεια, ζουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και διαγράφουν μία εκπληκτική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Και οι δύο είναι απόφοιτοι του προγράμματος Associate of Science: Marketing for the Food Industry. Ο Vuko Karov είναι ανώτερος αναλυτής της Freshagenda, η οποία είναι μια «μπουτίκ» συμβουλευτική εταιρεία έρευνας αγοράς στον τομέα της γεωργίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Η Tatjana Hristovska Karov είναι διευθύντρια μάρκετινγκ στην Contact Organics της Μελβούρνης.

«Εκτός από τη γνωριμία με τη μετέπειτα σύζυγό μου στο Perrotis College, μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι η γνωριμία με νέους φίλους από όλο τον κόσμο και η ευκαιρία να περάσω δύο μήνες για ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Iowa State University», είπε ο Vuko Karov. Και οι δύο τόνισαν ότι οι καθηγητές του Perrotis College κάνουν καταπληκτική δουλειά προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για περαιτέρω σπουδές και τελικά για μια καριέρα στον πραγματικό κόσμο. «Το Perrotis μου έδωσε μια καλή βάση για να συνεχίσω τις σπουδές μου. Οι σημερινοί σπουδαστές θα πρέπει να εστιάσουν σε θέματα που τους ενδιαφέρουν πραγματικά», είπε η Tatjana Hristovska Karov.

Προσέθεσαν ότι οι σπουδές στο Perrotis College προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία σε σχέση με τα κρατικά πανεπιστήμια. «Παρέχει μια πιο ανοιχτή και διεθνή εκπαίδευση. Οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί και πάντα διαθέσιμοι να δώσουν καθοδήγηση. Άλλωστε μας αποτέλεσε ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης που μας οδήγησε σε μία μοναδική επαγγελματική πορεία», είπε το ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα επισκέφτηκε και πάλι το campusμαζί με τις κόρες του και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο Dr. Jeff Lansdale.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X