ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Απόφοιτοι: Ιστορίες Επιτυχίας
Δημήτριος Φίρμπας, Tάξη του 2015
01. 03. 2022

Αποφοίτησε το 2015 από το Perrotis College και σήμερα – παράλληλα με το μεταπτυχιακό του – εργάζεται στην Ena Growth Consultants. Ο Δημήτρης Φίρμπας αποτελεί ένα ακόμη λαμπρό παράδειγμα αποφοίτου που διαπρέπει στον κλάδο που υπηρετεί.

Είναι απόφοιτος του προπτυχιακού προγράμματος Αειφορική Γεωργία & Διαχείριση και επέλεξε να συνεχίσει στο Perrotis College ολοκληρώνοντας φέτος το μεταπτυχιακό του στο ίδιο πρόγραμμα. Στο μεταξύ, έχει εργαστεί ως γεωπόνος στη Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης, ενώ είχε κάνει την πρακτική άσκηση του στο Mahoney's Garden Centerτης Μασαχουσέτης των Η.Π.Α..

«Το Perrotis College μου έχει αλλάξει τη ζωή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών έχω διδαχθεί πολύτιμα μαθήματα», λέει με συγκίνηση και θυμάται τις ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε εργοστάσια και εργαστήρια που έκανε κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Εκφράζει την πεποίθησή του ότι το Perrotis College παρέχει στους σπουδαστές τα μέσα και τους προετοιμάζει για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, με τους καθηγητές να είναι πάντα πρόθυμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

«Η συμβουλή μου προς τους σημερινούς σπουδαστές είναι να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε ευκαιρία που έχουν στη διάθεσή τους. Πιστεύω ότι το Perrotis College είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθώς προσφέρει πολυπολιτισμικό περιβάλλον με πολλές ατομικές ευκαιρίες ανάπτυξης», υπογράμμισε. Μάλιστα, θεωρεί ότι το Perrotis College αποτέλεσε για τον ίδιο μία «τέλεια αφετηρία» για την καριέρα του, καθώς – μεταξύ άλλων – του έδωσε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τις Η.Π.Α., όπου απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X