ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σε πλήρη ανάπτυξη το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College
11. 12. 2018

Το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2018, με πρωτοβουλία του προέδρου Δρα Πάνου Κανέλλη. Αποστολή του είναι να δημιουργήσει μια δια βίου υποστηρικτική κοινότητα αποφοίτων και σπουδαστών του Perrotis College - παρέχοντας εργασιακή και κοινωνική υποστήριξη και ενημερώνοντας για ζητήματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Παράλληλα δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη επικοδομητικών και σταθερών σχέσεων. Από την πρώτη χρονιά αποφοίτησής (1998), περισσότεροι από 550 περήφανοι απόφοιτοι έχουν εισέλθει στην αγορά, σε ηγετικές θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων ή ιδρύοντας δικές τους επιχειρήσεις στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Το Γραφείο Αποφοίτων καταγράφει και ακολουθεί τους σπουδαστές από το πρώτο έτος σπουδών στο Perrotis College και κρατάει επαφή μαζί τους μετά την αποφοίτηση με στόχο τη δημιουργία δικτύου επαφών και υποστήριξης.

Παραμένει «ανοικτό» σε προτάσεις, με απώτερο στόχο να υιοθετήσει και κυρίως να αναπτύξει τη λογική του alma mater και παράλληλα προγραμματίζει εκδηλώσεις με θεμέλιο λίθο το παρελθόν και στόχευση το μέλλον.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X