ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δράσεις του Γραφείου Διασύνδεσης του Perrotis College
22. 10. 2021

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και τις διάφορες δράσεις που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Perrotis College, οι σπουδαστές ενημερώνονται τακτικά για διάφορα σεμινάρια και ομιλίες που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τις σπουδές τους και την καριέρα τους.

Πρόσφατα ενημερώθηκαν για το διήμερο διαδικτυακό εργαστήριο που προσφέρει η YEE - Youth and Environment Europe (Νεολαία και Περιβάλλον στην Ευρώπη) με συνδιοργανώτρια την πόλη Lahti, Φινλανδία, νικήτρια  του European Green City Award 2021 (Ευρωπαϊκή Πράσινη Πόλη του 2021), με τίτλο «Cities, Climate & Change | 2-day online workshop» (Πόλεις, Κλήμα και Αλλαγή), που πραγματοποιήθηκε από 23 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021. Νέοι Ευρωπαίοι (16 - 29 ετών) είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν ιδέες και να συζητήσουν για το πώς μπορούν να βελτιώσουν το περιβάλλον και τις πόλεις τους ώστε να τις κάνουν πιο πράσινες και βιώσιμες. Μάλιστα, θα συζητήσουν και τρόπους για το πώς μπορούν να ζητήσουν υποστήριξη από τις κυβερνήσεις. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X