ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Virtual πρόγραμμα του Study Abroad σε συνεργασία με το Purdue University των Η.Π.Α.
21. 03. 2021

Με επιτυχία στέφθηκε το πιλοτικό virtual εκπαιδευτικό πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων, με επίκεντρο τη γεωργία και την κτηνοτροφία στην Ελλάδα, που διοργάνωσε το γραφείο Study Abroad του Perrotis College σε συνεργασία με το Purdue University των Η.Π.Α..

Οι φοιτητές συμμετείχαν σε σύγχρονα και ασύγχρονα μαθήματα, με εικονικές επισκέψεις στον χώρο και διαλέξεις καθηγητών του Perrotis College. Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος περιελάμβαναν βιωματικές δραστηριότητες (σήμα κατατεθέν του Κολλεγίου), με τη μορφή γευσιγνωσίας ελαιολάδου και ζωντανής ελληνικής μαγειρικής, όπου οι φοιτητές προσπάθησαν να κάνουν τζατζίκι και τυροκαυτερή! Το πρόγραμμα περιελάμβανε, επίσης, πολιτιστική «ανταλλαγή» μεταξύ των φοιτητών του Purdue και των σπουδαστών του Perrotis College, οι οποίοι συζήτησαν διάφορες πτυχές της ζωής και του πολιτισμού στις χώρες τους.

Τα σχόλια των συμμετεχόντων του προγράμματος ήταν εξαιρετικά θετικά: «Ήταν διασκεδαστικό και απολαυστικό! Ο ενθουσιασμός των καθηγητών ήταν πολύ θετικός και έκανε την εμπειρία καλύτερη. Μου άρεσε πολύ το μάθημα και έμαθα πάρα πολλά! Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί αυτοπροσώπως!»

Υπενθυμίζεται ότι το γραφείο Study Abroad του Perrotis College προσφέρει μια ποικιλία virtual επιλογών ως απάντηση στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X