ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη στελεχών του φορέα πιστοποίησης NECHE των Η.Π.Α. στο Perrotis College
26. 11. 2019

Πενταμελής ομάδα εκπροσώπων του NECHE (New England Commission of Higher Education) των ΗΠΑ, επισκέφθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου 2019 το campus στο πλαίσιο της εξέτασης της αίτησης του Perrotis College για πιστοποίηση από τον συγκεκριμένο οργανισμό. Η πιστοποίηση παρέχει τη διαβεβαίωση ότι ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα πληροί σε βάθος χρόνου συγκεκριμένα ποιοτικά πρότυπα και ότι υπάρχει διαρκής προσπάθεια και μηχανισμοί αξιολόγησης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φοιτητές.  Πανεπιστημιακά ιδρύματα υψηλού κύρους στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α., έχουν την πιστοποίηση από τον NECHE.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο κ. Matthew Derr, Πρόεδρος του Sterling College ενώ τα μέλη αποτελούσαν η Dr. Cynthia Anne Brandenburg, Καθηγήτρια στο Champlain College, o κ. Jeremy Goodman, Αντιπρόεδρος για θέματα Institutional Research και Decision Support, Franklin W. Olin College of Engineering, η Dr. Lisa Ljiri, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Lesley University και η Dr. Helen Ouellette, π. Διευθύντρια Οικονομικών, Harvard University.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη της ομάδας συναντήθηκαν με στελέχη,  καθηγητές και σπουδαστές του Perrotis College και της ΑΓΣ, και συνομίλησαν για ακαδημαϊκά, οικονομικά και διοικητικά θέματα. H επίσκεψη εξελίχθηκε ομαλά και με θετικά σχόλια, ενώ τα επίσημα αποτελέσματα και η έκθεση της ομάδας θα ανακοινωθούν την ερχόμενη άνοιξη.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X