ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του Perrotis College
29. 10. 2020

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, το Perrotis College, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, το Σωματείο Εργαζομένων ΑΓΣ και ο Σύλλογος Φίλων της ΑΓΣ, διοργάνωσαν μία ακόμη αιμοδοσία. Πραγματοποιήθηκε στο lobby της Σπουδαστικής Εστίας «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College, κάτω από αυστηρούς κανόνες προστασίας λόγω της πανδημίας. Άτομα του προσωπικού, σπουδαστές του Perrotis College, γονείς μαθητών και σπουδαστών καθώς και μέλη του Συλλόγου Φίλων της ΑΓΣ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε από τα έμπειρα στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Επρόκειτο για την 15η τακτική αιμοδοσία των τελευταίων ετών, η οποία όμως έλαβε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας καταγράφεται μεγάλη έλλειψη σε αίμα λόγω του κορωνοϊού. Οι πολύτιμες μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν θα ενισχύσουν τη σχετική τράπεζα της Ένωσης Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και όχι μόνο. Αξίζει να τονιστεί ότι οι εθελοντές αιμοδότες αντιπαραθέτουν τις αξίες του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης προσφέροντας το αίμα τους στον συνάνθρωπό τους.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X