ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Καθηγήτρια του Perrotis College στην επιστημονική επιτροπή συνέδριου του Δικτύου ISEKI
19. 12. 2020

Μέλος της επιστημονικής επιτροπής συνεδρίου του Δικτύου ISEKI (Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain), ήταν η αν. καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το διήμερο 18 και19 Νοεμβρίου με θέμα “Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption” και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 σύνεδροι από μεγάλα ιδρύματα της Ευρώπης. Η Δρ. Ζηνοβιάδου ήταν, επίσης, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης του φοιτητικού διαγωνισμού. Υπενθυμίζεται ότι το Perrotis College εντάχθηκε στο δίκτυο ISEKI πριν δύο χρόνια. Πρόκειται για ανεξάρτητο ευρωπαϊκό μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος ιδρύθηκε το 2005 από εκπροσώπους πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων, εταιρειών και ενώσεων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X