ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με τη συνδρομή του Perrotis College διεξήχθη η 3η οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών τυριών
18. 01. 2021

Σε συνεργασία με το Perrotis College πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, η 3η αξιολόγηση ελληνικών τυριών που διοργανώνεται από την εταιρεία O.MIND CREATIVES. Επιστημονικά υπεύθυνη του διαγωνισμού και πρόεδρος της επιτροπής είναι η αν. καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων», του Perroti sCollege, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.

Παρά τις ιδιαιτερότητες εξαιτίας της πανδημίας, το εγχείρημα στέφθηκε από επιτυχία και η οργανοληπτική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε χωρίς πρόβλημα. Συγκεκριμένα, η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από δύο ομάδες έγκριτων αξιολογητών, η πρώτη με έδρα την Αθήνα και η δεύτερη με έδρα το Perrotis College. Η ομάδα αξιολογητών του Perrotis College απαρτίστηκε από τους: επικεφαλής του προπτυχιακού Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Δρ. Τρύφων Αδαμίδη, αν.διευθύντρια του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων και καθηγήτρια Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου, καθηγητή Νικόλαο Γκιζγκή, καθηγήτρια Ελευθερία Τσιτσανοπούλου και τον κτηνίατρο Ευστράτιο Σουγλή. Πριν την έναρξη της διαδικασίας όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε rapid test και φυσικά κατά τη διάρκεια  τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, απολύμανση και απόσταση). Τα τυριά που αξιολογήθηκαν ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες όπως λευκά άλμης, σκληρά, ημίσκληρα, τυρογάλακτος αλλά και επαλειφώμενα.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X