ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στη δράση «Europeans Go Digital!» δύο σπουδαστές του Perrotis College
10. 05. 2022

Στην Ουγγρική πόλη Szeged ταξίδεψαν από 20 έως 23 Μαρτίου, οι σπουδαστές του Perrotis College Αστέριος Προβατάς και Στάσα Μαρίνκοβιτς προκειμένου να συμμετάσχουν στο 2ο «Europeans Go Digital!».

Διεξήχθη με τη συμμετοχή 65 φοιτητών από διαφορετικά πανεπιστήμια, κολλέγια και σπουδαστικές εστίες από όλη την Ευρώπη. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν για την κυβερνοασφάλεια, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να οργανώσουν μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης ή ένα πρωτότυπο πολιτικής δράσης!

Ο Αστέριος Προβατάς είναι τριτοετής και ο Στάσα Μαρίνκοβιτς δευτεροετής στο προπτυχιακό πρόγραμμα του Perrotis College «Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση». «Ήταν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος γύρω από το θέμα της κυβερνοασφάλειας και διεξήχθη debate με αντικείμενο τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο προκειμένου να καταπολεμηθεί η παραπληροφόρηση και τα fake news», είπε ο Αστέριος Προβατάς. «Στο πλαίσιο της δράσης και της ομαδικής δουλειάς, κατατέθηκαν συγκεκριμένες ιδέες και νομοθετικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της ασφάλειας του διαδικτύου», πρoσέθεσε ο Στάσα Μαρίνκοβιτς, η ομάδα του οποίου απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε.

Και οι δύο σπουδαστές χαρακτήρισαν σημαντική, ουσιαστική, ωφέλιμη και εξαιρετικά χρήσιμη τη δράση.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X