ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το Perrotis College κριτής σε διαγωνισμό ελαιολάδου
11. 03. 2018

Στην επιτροπή κριτών του διαγωνισμού “Leading Innovations in future Food systems completion” συμμετείχε ο Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου στην Αθήνα και τελούσε υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελιάς Κrinos-Perrotis College.

H Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ προχώρησε στη διοργάνωση του πρώτου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, OLIVE CHALLENGE, για τον ελαιοκομικό τομέα. Στόχος του ήταν η ανάπτυξη και η αναβάθμιση του ελαιοκομικού τομέα, μέσω της εισαγωγής της καινοτομίας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Η πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE σχεδιάσθηκε με σκοπό να συμβάλλει στη δημιουργία νέων υπηρεσιών και προϊόντων, στη σύνδεση της παραγωγής ελαιολάδου και ελιάς με τις τεχνολογικές εξελίξεις, την αύξηση θέσεων εργασίας, τη διάδοση και ενίσχυση πρακτικών βιώσιμης επιχειρηματικότητας στον τομέα, την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελαιολάδου & της επιτραπέζιας ελιάς και την ανάπτυξη συνεργειών και ενδοτομεακής συνεργασίας.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού περιελάμβανε 40 καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξη του ελαιοκομικού τομέα, οι 15 εκ των οποίων προχώρησαν στη δεύτερη φάση, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από την Επιτροπή Αξιολόγησης.  Οι νικητήριες προτάσεις, οι οποίες εντυπωσίασαν με την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και το επιχειρηματικό τους πλάνο επιλέχθηκαν από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του διαγωνισμού, ενώ σημαντικό ρόλο στην ανάδειξή τους έπαιξε και το κοινό που τις παρακολούθησε με την ψήφο του που γινόταν live, ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.olivechallenge.org/

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X