ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή σημαντικών εταιρειών στο εργαστήριο EIT Food RIS Consumer Engagement
06. 11. 2021

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων δέκα σημαντικών εταιρειών του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο του προγράμματος EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2021, το οποίο υλοποιεί το Perrotis College, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι εταιρείες: Hellenic Fine Oils SA, Royal Meditteranean, Pitenis, Pelopac, eurimac, Pindos, Koukakis, Alterra, Μενεξόπουλος και ARI foods.

Στο έργο, το οποίο συντονίζεται από το πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας συμμετέχουν ιδρύματα από δέκα ευρωπαϊκές χώρες. Χρηματοδοτείται από το European Institute of Innovation and Technology (ΕΙΤ-Food), το οποίο είναι ανεξάρτητο όργανο της Ε.E. και ιδρύθηκε το 2008. Αποτελεί κορυφαία πρωτοβουλία για την καινοτομία στον τομέα των προϊόντων διατροφής, με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμου κλάδου τροφίμων, με τη συμμετοχή της βιομηχανίας, νεοφυών επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων και πανεπιστήμιων από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Συνεργάζεται στενά με τους καταναλωτές για την ανάπτυξη νέων γνώσεων και τεχνολογιών, που θα προσφέρουν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής στους ευρωπαίους πολίτες.

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο είχαν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη προϊόντων διατροφής που είναι ωφέλιμα για την υγεία και τη διατροφή και προτιμούνται από τους καταναλωτές, να έρθουν σε επαφή με επιστήμονες και εκπροσώπους άλλων εταιρειών τροφίμων και να ανταλλάξουν απόψεις. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X