ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μέντορας στο ΕΙΤ-Health, στέλεχος του Perrotis College
05. 03. 2021

Εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα digital marketing και επιχειρηματικής στρατηγικής, θα παρέχει σε νεοφυείς εταιρείες του κλάδου Υγείας της Ε.Ε., ο επικεφαλής του προπτυχιακού προγράμματος Digital Marketing του Perrotis College, Θεοχάρης Σπυρόπουλος, καθώς έγινε δεκτός ως Μέντορας στο European Institute of Innovation and Technology (ΕΙΤ-Health).

Κατά το παρελθόν, ο κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος είναι και καθηγητής του τμήματος  International Business, είχε συνεργασθεί και πάλι με το EIT-Food, με στόχο τον σχεδιασμό και την προώθηση πολιτικών καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων στην Ε.Ε.. Επίσης, συμμετείχε στο εκπαιδευτικό Διεθνές Innovation Forum (Μ.Ι.Τ. 2019) και σήμερα, συνεχίζει την συνεργασία του ως Αξιολογητής και Μέντορας στο πρόγραμμα ΜΙΤ Enterprise Forum. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, σπουδαστές του Perrotis College συμμετείχαν πρόσφατα - μέσω τηλεδιάσκεψης - σε συζητήσεις με τους ιδρυτές των εταιρειών που έφτασαν στις κορυφαίες θέσεις του διαγωνισμού.  

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X