ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
2ο Trophy Meet-up για το 2024 στο Perrotis College
18. 04. 2024

Το 2ο Trophy Meet-up για το 2024, με θέμα το e-commerce στον κλάδο της αγροδιατροφής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.

Το 2ο Trophy Meet-up αφορούσε start-ups, φοιτητές και ερευνητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίκαιρες εισηγήσεις και να συζητήσουν με καθηγητές του Perrotis College και εκπροσώπους επιχειρήσεων. Το Meet-up εστιάζει στις τάσεις και προκλήσεις που προκύπτουν από το e-commerce για τον κλάδο της αγροδιατροφής, καθώς και σε επιτυχημένες εφαρμογές του στην αγορά.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ένα σύντομο εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών. Παρουσίασαν τις ιδέες και τα Project τους, ενώ είχαν ευκαιρίες και δυνατότητες δικτύωσης.

Η δράση συνδιοργανώθηκε από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, το Perrotis College και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ενώ υποστηρίχθηκε από το Envolve Entrepreneurship.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X