ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσε εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης
09. 05. 2023

Καίρια ζητήματα δημόσιου διαλόγου στην Ευρώπη, όπως η αειφόρος ανάπτυξη, η επίδραση της τεχνολογίας στην αγροτική παραγωγή, η διατήρηση της κληρονομιάς και της φυσιογνωμίας του τοπίου και των οικογενειακών δεσμών και η λήψη των αποφάσεων για το μέλλον, ανέδειξε ο φετινός εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης, ο οποίος «ταξίδεψε» τους συμμετέχοντας μέσα από τον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο στην Καταλονία. Το κοινό γέμισε την αίθουσα «Σταύρος Τορνές» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει τη βραβευμένη με Χρυσή Άρκτο, αλλά και υποψήφια για το Βραβείο Κοινού LUX 2023, ταινία «Οι Ροδακινιές του Αλκαράς» και να συμμετάσχει ενεργά στην ανάδειξη του νικητή του 35ου Βραβείου Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με το Europe Direct Thessalonikis - ΚΕΔΗΘ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X