ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Προμηθέας Μητρονίκας – Perrotis College τάξη του 2019
07. 03. 2021

Είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων στη LiafarmS.A. και είναι πεπεισμένος ότι το Perrotis College του παρείχε θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν μεγάλα πλεονεκτήματα για την επαγγελματική πορεία του. Ο απόφοιτος του 2019 Προμηθέας Μητρονίκας, εξιστορεί τη σπουδαστική εμπειρία του στο Perrotis College, ξεδιπλώνει τα προτερήματα των σπουδών του και αποκαλύπτει τι κάνει το Perrotis College να ξεχωρίζει.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πρόγραμμα "International Business and Marketing Management" το 2019. «Για μένα, το Perrotis College ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της πορείας μου και μου προσέφερε εμπειρίες ζωής. Το πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον, μου έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξω τον χαρακτήρα μου και τις δεξιότητές μου, αλλά το πιο σημαντικό να δημιουργήσω φιλίες που θα διαρκέσουν για πάντα. Το πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί ένα διαδραστικό σύστημα οδηγιών και μάθησης με συγκεκριμένους στόχους, περιεχόμενο, στρατηγικές και πόρους», λέει. Χαρακτηρίζει «γεμάτα εμπειρίες και αναμνήσεις» τα τρία χρόνια των σπουδών του και αποκαλύπτει τις δύο στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στην μνήμη του: η πρώτη αφορά τη συνάντησή του με την κα Αλίκη Περρωτή και η δεύτερη το εκπαιδευτικό ταξίδι του στο Cardiff Metropolitan University of Wales.

«Κάθε πρόγραμμα προετοιμάζει τον σπουδαστή με τα κατάλληλα εργαλεία για να συνεχίσει τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Έναν χρόνο μετά την αποφοίτηση και αφού ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές υποχρεώσεις μου, έψαχνα για δουλειά, όταν το Student Services Center με προσέγγισε, μου προσέφερε επαναξιολόγηση του βιογραφικού μου και με προετοίμασε κατάλληλα για τις συνεντεύξεις μου», προσθέτει. Προτρέπει τους σημερινούς σπουδαστές να απολαύσουν την παρακολούθηση των προγραμμάτων στο Perrotis College και τους παρακινεί να έρθουν σε επαφή με το ακαδημαϊκό προσωπικό, καθώς όλοι είναι εξαιρετικά έμπειροι και έχουν διάθεση να δώσουν πολλές συμβουλές. «Πιστεύω ότι η γνώση δεν μπορεί να γίνει κατανοητή χωρίς πρακτική. Το Perrotis College είναι ένα ίδρυμα που παρέχει συνεχώς στους σπουδαστές του θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, που είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για το μέλλον. Επιπλέον, προσφέρει διαφορετικές θέσεις εργασίας για τους σπουδαστές που μπορεί να βοηθήσουν στην οικοδόμηση της εργασιακής προϋπηρεσίας και δεξιοτήτων», υπογραμμίζει. Θυμάται ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε πέντε διαφορετικές θέσεις, οι οποίες τον εφοδίασαν με πολλές γνώσεις, δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία πριν προχωρήσει στην καριέρα του.

Να σημειωθεί ότι το 2020 ο Προμηθέας Μητρονίκας ήταν φιναλίστ του Project Future που υλοποίησε το ReGeneration. «Το ReGeneration ιδρύθηκε από το Global Shapers Athens Hub. Το Project Future είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της Τράπεζας Πειραιώς, που χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία ReGeneration για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας. Επιλέχθηκα ως ένα από τα Project Future, για το πρόγραμμα "Project Management with Agile Specialization" μεταξύ 6.000 συνολικά υποψηφίων. Το ReGeneration μου έδωσε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσω με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες, να επεκτείνω το δίκτυό μου, να μοιραστώ ιδέες και εμπειρία για μια επιτυχημένη καριέρα. Η ReGeneration και για διάστημα ενός έτους, έδωσε πρόσβαση στο βιογραφικό μου σε όλες τις εταιρείες που είναι μέλη του δικτύου της», καταλήγει.  

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X