ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διεθνές Συνέδριο Αγροτικής Εκπαίδευσης με τη συμβολή της ΑΓΣ και του Perrotis College
08. 03. 2022

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Απριλίου το διεθνές συνέδριο του φορέα Association of Agricultural Education and Extension, το οποίο διοργανώνεται με την ουσιαστική συμβολή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College. Εισηγήσεις και παρουσιάσεις θα κάνουν 125 επιστήμονες από όλο τον κόσμο. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4 Απριλίου, το campusθα επισκεφτούν οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και θα συναντηθούν με σπουδαστές. Εισηγήσεις και παρουσιάσεις στο συνέδριο θα πραγματοποιήσουν και καθηγητές του Perrotis College.

Στις 7 Απριλίου, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν αποφοίτους της ΑΓΣ και του Perrotis College, κατά τη διάρκεια εκδρομών που διοργανώνονται από το Τμήμα Study Abroad του Perrotis College και την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου.

Να σημειωθεί ότι δύο Έφοροι του Ιδρύματος, η Dr. Kim Dooley και ο Dr. David Acker, έχουν διατελέσει πρόεδροι της διεθνούς ένωσης που διοργανώνει το συνέδριο. Από το 2018, η Dr. Dooley και τα στελέχη της ΑΓΣ και του Perrotis College Leighanne Penna, Ελένη Γιαρένη και Ελένη Καντυλτζόγλου εργάζονται εντατικά για τη διοργάνωση του συνεδρίου, το οποίο αναβλήθηκε το 2020 και το 2021 λόγω του COVID.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X