Η 4η οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών τυριών στο πλαίσιο της 6ης έκθεση DAIRY EXPO 2022 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να προβάλει την ποιότητα, τη διατροφική αξία και τη γαστρονομική υπεροχή των ελληνικών τυριών και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την επιστημονική επιμέλεια του Perrotis College. Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι η επικεφαλής του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων», Δρ. Κική Ζηνοβιάδου. Περισσότερα από 50 προϊόντα αξιολογήθηκαν από ομάδες επιστημόνων και επαγγελματιών με ειδίκευση στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με μια διαδικασία στην οποία δεν αναφέρεται η επωνυμία του παραγωγού.