ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College φοιτητές πανεπιστημίων των Η.Π.Α. μέσω του προγράμματος Study Abroad
27. 09. 2022

Προωθώντας τη διαπανεπιστημιακή συνεργασία, το Perrotis College και το γραφείο Study Abroad υποδέχθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου έξι φοιτητές πανεπιστήμιων των Ηνωμένων Πολιτειών. Προέρχονται από το Iowa State University, University of Illinois, Berea College και TEXAS A&M. Για 12 εβδομάδες, θα ζήσουν και θα μελετήσουν με τους σπουδαστές του Perrotis College και θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που αφορούν την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό και τη γλώσσα. Επέλεξαν το Perrotis College για τα μαθήματα του φθινοπωρινού εξαμήνου, προκειμένου να διευρύνουν το πλαίσιο της εκπαίδευσής τους, να έρθουν σε άμεση επαφή με τον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα και να συνδυάσουν τη θεωρία με την πράξη εκτός των Η.Π.Α., σε διεθνές περιβάλλον.

Και οι έξι δηλώνουν τόσο δικαιωμένοι από την επιλογή τους, όσο και εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Perrotis College και του campus. «Οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί και πολύ κοντά στους σπουδαστές», σχολίασε ο Jack Borgmeier (Iowa State University). «Το εντυπωσιακό με το Perrotis College είναι ο βιωματικός τρόπος μάθησης. Οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες. Πολύ διαφορετικές από τις Η.Π.Α.», πρόσθεσε η Madeline Zinger (University of Illinois). «Μου αρέσει πολύ η αίσθηση της κοινότητας που υπάρχει στη Σχολή και το Perrotis College», είπε Whitney Fowler (University of Illinois). «Έψαχνα μία βιωματική εμπειρία. Είναι η πιο… προσωπική εκπαίδευση που έχω λάβει…», υπογράμμισε η Charlotte Bly (TEXAS A&M).  «Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλα τα μαθήματα έχουν εργαστήρια», υπογράμμισε η La Monika Dent (Berea College), ενώ η Erin Johnson (Berea College) είπε ότι πείστηκε να έρθει στο Perrotis College από τους απόφοιτους του Κολεγίου που σήμερα φοιτούν στο Berea College μέσω του προγράμματος των Λυκείων της Σχολής, Study USA.

Η ομάδα των φοιτητών θα αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. στις 16 Δεκεμβρίου, έχοντας ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό χειμερινό εξάμηνο στις αίθουσες και τα εργαστήρια του  Perrotis College.

Να σημειωθεί ότι την ίδια περίοδο στο campusβρίσκονται η Shannon Mc Amis, η οποία κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University of Florida και πραγματοποιεί μέρος της διδακτορικής της διατριβής στα εργαστήρια του Perrotis College και η Ana Casas από το TEXAS A&M, η οποία είχε επισκεφτεί το Perrotis College στον Απρίλιο για το Διεθνές Συνέδριο ΑΙΑΕΕ 2022 και πλέον είναι συνεργάτιδα του προγράμματος Study Abroad.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X