Στην ομάδα συντονισμού του νεοϊδρυθέντος δικτύου «Women in Olive Oil», συμμετέχει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.
Η οργάνωση συγκεντρώνει στελέχη της αλυσίδας του ελαιόλαδου από την παραγωγή μέχρι την εμπορία, τη γευσιγνωσία, την έρευνα, τη γαστρονομία, τη διαιτολογία. Στην Ελλάδα, στην ομάδα συντονισμού συμμετέχουν – εκτός από την Δρ. Ζηνοβιάδου, η οποία είναι και ελαιογευσιγνώστρια, οι: Χριστίνα Στριμπάκου, Ελευθερία Γερμανάκη και η Κική Χατζηδάκη, όλες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και με διαφορετική αλλά πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση. Ήδη από τις πρώτες εβδομάδες ζωής του φορέα, οι «Women in Olive Oil» ξεκίνησαν τη διοργάνωση διαδικτυακών κύκλων συζητήσεων για τη μεταφορά καλών πρακτικών και γνώσης, όπως η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.